Kulšu Olenis
Parasti sestdien vai svētdien. No rīta... ap 9-iem.. Smalki sagriež 1-2 ķiplokdaiviņu, pieber: 1 kk (kafijas karotīti bez kaudzes) Vegetas vai garšīgāk Santamarijas Dārzeņu garšvielas, 1 kk sauso pētersīļu, 1 kk sauso diļļu, 1 kk sausās paprikas, 1 ng (naža gals) karija, 1 ng sāls, 1 ng cukura, pieskrāpē drusku muskatrieksta, var pievienot arī ķimenes, maltus melnos piparus, nedaudz uzlej karstu, gandrīz vārošu ūdeni, lai saslapst, apmaisa. Pielej kādu glāzi piena un iekuļ 3 olas. Lej uzkarsušā biez-sienu pannā, kurā ielieta eļļa un izkusis sviesta picis; var liet, protams, arī teflonietē :))). Atstāj uz lēnas(!) uguns. Olenim recinoties vēlams to iedalīt 6-8 daļās, lai process vienmērīgāks. Kad Olenis sarecinājies, pa daļām var apgriezt uz otru pusi un pārlikt ar siera šķēlītēm. Kad nu tās izkusušas, ļauj nedaudz atdzist, liek uz šķīvjiem un patērē ar majonēzi, krējumu u.c., kā vēlies :))) Lai garšo :))