tipa75 ([info]tipa75) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-04-25 13:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceptas, krējumā sautētas butītes
Principā jau šitā:
Apviļļā iztīrītas bezgalvainas butes miltos un cep. Uz mazas uguns riktīgi izcep.
Saliek katliņā, pielej pus uz pus ūdeni un skābo krējumu, pievieno garšvielas pasutina un tad ņam, ņam, ņam.

Un tagad tie, kas šo jau ir gatavojuši pastāstiet, luc, par garšvielām. Mēs vakar salaidām šķērsām ar tām. Kombinācija svaigi, sasutināti tomāti + sāls un pipari + Santamaria garšviela zivīm ar citronu + lauru lapas = par skābu, par asu, par uzmācīgu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anneke
2005-04-25 17:02 (saite)
Interesanti, kāpēc vajadzēja izvēlēties citus, nevis parastos piparus? Mandomāt, viena no ķiplokpiparu un citronpiparu komponentēm ir parastie, melnie pipari. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2005-04-25 17:57 (saite)
taapeec ka piedevas, kas ir pie shiem pipariem papildina nevis konfronteejas ar tiem daudzajiem gashvielu maisijumiem, kas ir pieejami.. tiiri pipari konfronteejas..:) paarbaudiic vairaakkaartigi.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?