MaKo ([info]mako) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-07-09 11:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā es vakar taisīju gulašu
Paņēmu teļa gaļu, sagriezu gabaliņos, apcepu brūnu. Sabēru katlā, uzlēju ūdeni - lai sautējas.
Tad sagriezu burkānus ripiņās, lielu sarkanu papriku sagriezu, apcepu - un klāt pie gaļas. Tad apcepu sīpolu sagrieztu (visu apcepšanu - kukurūzas eļļā). Un arī katlā. Tas viss sautējās kādu pusstundu. Piebēru maltu saldo papriku - daudz, gulaša garšvielas no Santa Marias.
Un kad gaļa mīksta - piespēru klāt gulaša mērces burciņu un luksus tomātu mērci - abi Spilves ražojuma.
Pie vārītiem jaunajiem kartupeļiem aizgāja vēderā uz urrā. [info]putnelis var apliecināt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnelis
2003-07-09 14:47 (saite)
apliecinu - gardi bija :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?