Krišs ([info]misame) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2004-10-25 10:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiki, mīlulīši!
Pastāstiet dundukam, kā notiek process "sviestā apbrūnina miltus"? Cik zinu, klasiskais variants dažādu miltus saturošu mērču pagatavošanai sākas tieši ar to. Bet, lai vai kā esmu mēģinājis, iegūstu kaut kādu kunkuļainu ..... nezinu, ko. Tāpēc vienmēr cenšos izvairīties no šādas mērces gatavošanas un sajaucu miltus ar krējumūdeni vai pienu vienkārši iekš virtuves kombaina. Bet nu gribētos tomēr zināt, kā tas būtu pareizi darāms.
pāaaldies
dunduks


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2004-10-26 10:45 (saite)
un maisīt labāk no vidus. ja maisīsis miltus un sviestu (kad viņi jau ir kopā) no vidus, tad kunkuļu izveidošanās iespējamība ir mazāka :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?