Meistars ([info]slepkava) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2010-10-08 23:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu tomēr kas tas par vājprātu? Nu nav man iebildumu pret Astafjevu, ne pret Laizānu, nu bet tiešām esam tik nabadzīgi, ka nav svaigāku vīru par šiem? Sēdēt aizsardzībā pirmo visu puslaiku izveidot 1 izdevību, pret grieķu 5, tā tiešām ir Starkova taktika? Šīs taktikas vienīgā iespēja uzvarēt ir veiksme tādā gadījumā. Nezinu kā un kas bet nu pagaidām izskatās ka nekaitētu nomainīt savus 50% pamatsastāva, protams nezinu vai ir ko vietā likt, bet nu šitie zaudējumi jau sāk parādīt tendenci, ja ar šiem pieredzējušiem spēlētājiem varam vinēt Maltu un Lihtenšteinu tad jā varam arī palikt šajā līmenī, bet kapēc neļaut vairāk kā vienam jaunajam apostīt augstākā līmeņa futbola gaisu kāds var paskaidrot?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]losthighway
2010-10-08 23:30 (saite)
Pirmā perioda rezultāts bija OK. Par to ka nezini ko likt vietā sastāvā, es domāju ir ok, es toč nezinu, Starkovs domāju arī nezin ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]slepkava
2010-10-08 23:33 (saite)
dīvaini, jo futbolisti mums laikam kā reģistrētie spēlētāji bija viens no lielākajiem cipariem mūsu valstī, hoķi otru izlasi man liekas ka trū dinamo fans jebkurā diennakts laikā varētu sastādīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2010-10-09 00:02 (saite)
man vispār liekas, ka vienīgais spēlētājs, kurš lv izlasē reāli močī, ir rudņevs. teļļukā vēl parāda tā visu smuki, bet skatoties stadionā ir diezgan skaidrs, ka tāds verpakovskis stāv uz vietas un gaida, kad viņam iedos uz kājas piespēli (haha), bet vienīgais, kurš uziet uz visiem pretspēlētājiem, ieskaitot vārtsargu, ir rudņevs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]losthighway
2010-10-09 00:14 (saite)
nu verpakovskis vienkārši vairs nespēj. piemēram ja mani tur noliktu es ar stāvētu. bet nu starp mani un verpaku ir starpība ka kādā momentā viņš uz intuīcijas un izmantojot meistara Jodas palīdzību savu izgājienu iespējams uztaisītu. Reāli domājot mums ir 1 vārtsargs, 3 aizsargi, 2 wingi/pussargi un 1 uzbrucējs. pārējie aizpilda vietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-10-09 10:32 (saite)
nu vot, ja nav kazai piena, tad nav. ja mani tur noliktu, es ar drošvien stāvētu, bet tāpēc es nespēlēju valsts izlasē :)
jāiet šodien paskatīties, kas notiek u-19 izlasē, vot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]imix
2010-10-09 16:03 (saite)
kameer izlasee buus laizaans -- tur nekas nenotiks un nemaniniisies! pofig veel tas verpakovskis, vnk nav reaali speeleet ar kaukaadu pilniigu aunu komandaa, kursh ir tik vecs ka netiek liidzi pretiniekiem! astafjevs liidziigi ! un kas taa par taktiku..zaudeetaajos mainiit uzbruceeju pret uzbruceeju...kapeec nevar nonjemt kaadu pussargu un lai ir tie 3 uzbruceeji?
vismaz vairaak iespeeju priekshaa kaukam notikt, pirmajaa puslaikaa, kad bija taa viena vai 2 pusizdeviibas tieshi arii pietruuka treshaa, kas paliidzeetu to bumbu pabakstiit !
man kaukaa saak zust ceriiba starkovam tieshi taadaa zinjaa--vai vinjsh saprot ko vinjsh dara?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2010-10-09 11:54 (saite)
Ja pa malu ir no kā izvēlēties, tad centra pussargu mums vienkārši nav. Pret horvatiem, man šķiet, spēlēja bez Astafjva un tās bija mēmās šausmas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?