tante ([info]tante) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2012-04-30 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad slinkums gaidīt ceturtdienu...


menckoklec2


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2012-04-30 16:34 (saite)
wow! man tieši šodien atnesa līdaku un taisos cept kotletes. Kā tu viņas cep?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tante
2012-04-30 16:38 (saite)
samaļ (jebšu sbalenderē) zivs miesu ar olu, sīpolu, sāli, balto malto piparu, izmērcētu baltmaizi un skābu krējumu, ļauj pastāvēt 15-20 minūtes, veido kotļetas, apvārta tās miltos un cep uz pannas..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-04-30 16:42 (saite)
tā jau domāju:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2012-04-30 17:45 (saite)
līdaku jau nu gan kotletēs necūkātu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-04-30 17:47 (saite)
nu, paga, paga! līdakai tik daudz asaku! mans papiņš mūždien ķēra līdakas un mūždien mums taisīja no tām kotletes... domā, jācep?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psihs
2012-04-30 18:11 (saite)
protams, vismaz var just, ka gaļa, nevis pļureklis kaut kāds

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psihs
2012-04-30 18:13 (saite)
liekas, ir gan garšīgāk, gan estētiskāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-04-30 18:15 (saite)
bez tam man jādod arī slimajai mammai, viņa ar asakām netiks galā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2012-04-30 18:15 (saite)
ja izcep normāli - neveselīgi, nevis sasutina

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blond
2012-04-30 18:14 (saite)
jā, līdakai ir stingra gaļa, esam šad tad nopirkuši tās igauņu līdaku filejas un cepuši. bet šoreiz gribu kotletes - tā ir drusku bērnības nostalģija, kas te nosaka to izvēli šovakar

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]melpomene
2012-05-06 09:44 (saite)
Es iesaku neko neblenderēt. Mēs līdaku parasti ar nazi sakapājam mazos gabaliņos tā kā tartaru - klāt ķiplociņš, sīpoliņš, sāls un pipariņš + oliņa + rīvmaizīte. Pannā ar eļļu, pārber ar zaļumiem un Super :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-05-06 10:59 (saite)
mēs neblenderējām, fui, bet izmalām caur rupju gaļas mašīnu, gaļa iznāca pietiekami irdena. sīpols, drusku ķiploks, nekādas rīvmaizes, olas un, tieši miklā iekšā - diezgan dadz diļļu. tas ir mans atklājums, un tas deva tādu pavisam īpašu garšu (kā jau te kaut kur minēju, drusku tā kā pēc vēžiem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melpomene
2012-05-06 11:26 (saite)
Runājot par "mīklā iekšā" - iesaku izmēģināt nātru kotletes, recepte kā parastajām, tikai gaļas vietā nātres.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?