tante ([info]tante) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2012-04-30 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kad slinkums gaidīt ceturtdienu...


menckoklec2


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]melpomene
2012-05-06 09:44 (saite)
Es iesaku neko neblenderēt. Mēs līdaku parasti ar nazi sakapājam mazos gabaliņos tā kā tartaru - klāt ķiplociņš, sīpoliņš, sāls un pipariņš + oliņa + rīvmaizīte. Pannā ar eļļu, pārber ar zaļumiem un Super :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2012-05-06 10:59 (saite)
mēs neblenderējām, fui, bet izmalām caur rupju gaļas mašīnu, gaļa iznāca pietiekami irdena. sīpols, drusku ķiploks, nekādas rīvmaizes, olas un, tieši miklā iekšā - diezgan dadz diļļu. tas ir mans atklājums, un tas deva tādu pavisam īpašu garšu (kā jau te kaut kur minēju, drusku tā kā pēc vēžiem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melpomene
2012-05-06 11:26 (saite)
Runājot par "mīklā iekšā" - iesaku izmēģināt nātru kotletes, recepte kā parastajām, tikai gaļas vietā nātres.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?