Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2010-08-15 20:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jēra karbonādes gbaliņi sautēti ar rumu un jaunīgiem karfelīšiem


// photo & food by [info]jim


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]implozija
2010-08-15 21:07 (saite)
om nom nom!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jim
2010-08-15 21:23 (saite)
oi, un tagad ir smaaaagi. bet saproties, neizrīt visu līdz pēdējam arī nevarēja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]implozija
2010-08-15 21:44 (saite)
un kā vēl saprotos! pašai ar' patlaban kartupeļāgi krāsnē dudinās, bet tik smalki, ka ar jērgaļām, nebūs vis!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2010-08-15 21:49 (saite)
ahhh, pietiek ar kartupeļiem vien (manuprāt, puse cibas krāsns kartupeļiem lieto to pašu svētās trīsvienības recepti: ķiploks, baziliks, olīveļļa), lai gibētos elst latvijas reklāmpasaules ikoniskāko saukli: "brex ir labāks nekā sex!" :]]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]implozija
2010-08-15 22:00 (saite)
oi, es saviem zaķukiņiem mēdzu olīveļļas vietā sviestiņu pielikt, bazilika vietā - reizēm timiānu (vai, vislabāk, ja ir - provansas zaļumu miksli), un tad vēl sīpolu miljonu :) a kā jūs, pusciba, tos ķiplociņus - mazītiņos gabaliņos griežat vai veselus, vai kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2010-08-15 22:09 (saite)
gabaliņos, gabaliņos tak!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jim
2010-08-15 22:10 (saite)
mēs privāti griežam apmēram trīs daļās daiviņu, citi varbūt griež kkā garšīgāk :)
vēl veselu ķiploku ir ōsam cept krāsnī, tik nogriež augšu, sanāk darbaļaužu ambrozija!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]implozija
2010-08-15 22:22 (saite)
mjā, es tāds nevājš damijs tai pavārmāgslā, un ķiploks manā kosmosā neeksistē vispār. nu, bet gan jau nākamreiz zaķukiņi dabūs trūkties un bažīties, kur viņu neiztrūkstošais pārtikmeits sīpols :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bikini_kill
2010-08-15 22:19 (saite)
agdievz, kas par pornu!

(Atbildēt uz šo)


[info]echoes
2010-08-16 03:40 (saite)
tieši vakar šķirstīju foodporn vecos ierakstus un prātoju, kāpēc te tāds pamirums iestājies, sen neviens neko :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]begemots
2010-08-16 08:40 (saite)
visi gavē šitai karstumā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?