watt ([info]watt) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-03-23 23:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Folding@ mājas lapu kopīga problēma ir tas, ka tās visas, šķiet, ir veidojuši bālie frīki, no tā tipa kas par distributed computing projektiem fano. Bija Seti@ bija RC cracking - visi šie liela mēroga projekti kā lampa piesaista nakstaureņus, piesaista noteikta tipa cilvēciņus. Bet mēs nedrīkstam ļauties instinktiem.

Paskatieties tikai uz to zilgano vājprātu, kas ir Overclockers Australia (top F@H komandas!) mājas lapa. Dizains kā zilās vardarbības upuriem, lapa pārbāzta ar dīvainiem tekstiem un vēl dīvainākiem skaitļiem.

Lūk manas domas kā var uzlabot [info]cu piedāvāto skici:
1) Augšējā navigācija paliek, tā ir OK. (Varbūt nav jēga tik prominenti turēt "oficiālo lapu"). Forumu iesaku nemēģināt ieviest, precīzāk tas varētu norādīt uz šo [info]folding_at_home lapu. Ciba+Wiki būs tas ko vajag.

2) "Kas ir F@H" kaste (pa labi) man patīk. Tur varētu izdomāt vairakus tekstus, un rādīt pēc random.

3) Ar fontiem kaut kas nav kārtībā, ievēro kā "ā" bildē saplūst kopā ar nākamo burtu ("āj", "āk")? Vajag paskatīties kādu citu fontu, kuram nav kerninga gļuki.

4) Vajadzētu izpīpēt kā pirmajā lapā parādīt tekošo fragmentu no Extreme Overclocking "overtake" statistikas.

Vizuāli: http://industrial.lv/watt/shared/folding-kritika.png


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]suic
2005-03-24 13:15 (saite)
Piemēram, http://forum.folding-community.org/ var nospiest "New Posts (xx=skaits)" un tikt klāt pēdējiem runātajiem. Un arī sadaļās tie topiki ir augšpusē. Un arī pēdējā posta laiks un users ir uzrakstīts.

Turklāt bonusā nāk tie paši sticky kā tēmas - uzkarini tādu par to, ka vajag banneri un karājas viņš tur mēnesi, nekur nepazūd, cilvēki var izlasīt 30 reizes un aiz līdzjūtības kaut vai uzzīmēt. :) phpBB gan ir gļukains, cik noprotu, un prasa lielu uzmanību un pieskatīšanu, bet no lietotāja puses tāds foruma iekārtojums nemaz nav slikts, manuprāt. Hmm... varbūt mēs varam sarunāt ar kādu no esošajiem Latvijas foruma turētājiem, lai atvēl mums sadaļu?

Kā tu domā to vietējo WIKI organizēt? Kas tur īsti būs un kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?