Trickzter ([info]suic) rakstīja [info]folding_at_home kopienā,
@ 2005-02-28 09:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nosaukumi
[info]folding_at_home žurnāla kreisajā pusē sakrāmēju statistikas linkus un vēl šādas tādas lietas (par kurām vēlāk). Šobrīd galvenais jautājums ir par to, vai tie nosaukumi linkiem ir normāli. Rakstīju uz ātru roku, ja kādam ienāk prātā labāks nosaukums kādam linkam vai labāki nosaukumi visiem linkiem, tad lūgums nākt klajā un izteikt savas versijas, priekšlikumus, idejas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jealousy
2005-02-28 11:30 (saite)
A kas un kā izkalkulēja to kopējo jaudu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]suic
2005-02-28 11:50 (saite)
Par to vēl taisījos tikai uzrakstīt, bet speciāli tev bildīšu jau iepriekš. Tā kā punkti darba vienībām tiek piešķirti tās iepriekš kalkulējot (ne pašas darba vienības, bet to tipus) Stenfordas galā uz P4 2.8 GHz datora zem linux, un pēc tam piešķirot 110 punktus par 1 nostrādātu dienu, tad kopējā (imagināri virtuālā) jauda tiek kalkulēta sekojoši - tiek ņemti 2 nedēļu rezultāti pa dienām, izvilkts vidējais punktu daudzums, kas tiek dalīts ar 110 un reizināts ar 2.8 GHz, iegūstot kopējo jaudu. Protams, ka tā ir ļoti aptuvena, jo atšķiras procesori, kešu daudzums, FSB frekvence un daudz kas cits. Bet kā virtuāls rādītājs, manuprāt, nav slikts.

Skriptu taisīja binary, hostos OverBurner - pagaidām tur dizainā ir iestrādāta statiska bilde, kas gan šajā gadījumā atspoguļo augstākminēto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jealousy
2005-02-28 11:54 (saite)
nu skaidrs :)
tas jau laikama ar ir vienīgais variants, pielīzinat pēc kautkāda etalona. citādi jau nesaskaitīt...

bet nu, spēcīgs mums tas kompīts sanācis kopā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?