Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš
Darboņi
ebeh
[info]ebeh
Add to Memories
Tell A Friend
Iesakiet, lūdzu, lūdzu, kādu labu psihiatru, vēlams, kas specializējas bezmiegā!
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Kuņģa satura rādītājs
melnbaltalapsa
[info]melnbaltalapsa
Add to Memories
Tell A Friend
Mīļais policists apsveica mani vārdā dienā.
zivs
[info]zivs
Add to Memories
Tell A Friend
Bet ja jāraksta, tad please. Šovakar beidzot paredzēts nomazgāties pa 3 nedēļām, paciet nedaudz.
Šitā man bija 2011., kad cita, – ļauna komanda skatījās manām acīm, un āzēja visādi, mellāk par mellu. Un to nevarēja izslēgt – viņiem bija pieejams full-VR. Dzirnavoja tiktāl, ka nonācu A. Augstumos, kur dakterīši par vadu atvienošanu parūpējās. Atšķirība: toreiz tas bija smags delīrijs, ar visu maņu halucinācijām, bet tagad clear. Muļķiem brīnumi un vaļīga mēle.
Gribētos domāt, ka sapņoju, bet nea, laikam.

Es zinu, ka varēju nerakstīt, bet fun. Nu labi peace, jāiet uzpīpot.
zivs
[info]zivs
Add to Memories
Tell A Friend
Domāju, cik, diez, tad detalizēti var redzēt ar ko nodarbojos. Ne jau taču arī.. Nu fui. Bet citādi viss pareizi. Šajās brīvdienās man beidzot ir vaļa projektēt 2. stāvu gultai.
Vai arī man istabā kaut kur ieslēpta kamera.
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Putni pamodināti
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Once upon the time I was the man of the word
And each of my words were backed by the sword
inese_tk
[info]inese_tk
Add to Memories
Tell A Friend
marts
piezīmes par šonedēļu:

* pirmizrāde. rezultāts man liekas ļoti labs un, lai arī producēšana nesa gana daudz stresa, man tiešām ir prieks un gandarījums par darbu pie šī projekta. vēl tikai atskaite no sevis jāizspiež. kas mani pārsteidz - aizvakar ielikām pārdošanā vienu papildizrādi un to izpirka pāris stundu laikā. mums tā nekad nav bijis. vēl pat neviena recenzija nav bijusi. man nelikās, ka tēma būs tāds kases grāvējs (ir pat jau 27 biļetes uz septembri nopirktas).
* pavasaris. saulgriežus svinēt nebija laika. tieši sakrita ar pirmizrādi. bet esmu satikusi pirmos stārķus, ķīvītes, strazdus un vardes.
* auļoju pa lucernas lauku kopā ar stirnu baru (~10 indivīdi). ļoti dzīvības pilnas sajūta.
* bija garais Līgu mēģis ierakstam. introvertajiem Jāņiem. šobrīd ir saraustas jau 18 dziesmas. aiznākamnedēļ sāksim rakstīt. bet K aizņemtības dēļ gan jau ieraksts līdz šī gada Jāņiem nebūs izdodamā formā. pati programma gan cerams būs.
* vakar nosvinējām zirdziņa 21. jubileju. īstais datums gan ir rītdien. bija ļoti forši un silti. tāda sajūta, it kā pašai būtu bijusi dzimšanas dienas. dabūjām visādas dāvanas (piemēram, papildbarības vairāk nekā mēnesim, lietotu ziemas segu, burkānu maisu, banānus, Jolanta bija uztaisījusi zirgam kūku, utt.). bija tiešām ļoti priecīgi. man vēl šodien seja velkas smaidā par to domājot.
* šon izlīdu drusku dārzā. pastaigāju ar grābekli, apgriezu šo to, kas nebija paspēts apgriezt rudenī (bet palika vēl daudz griežama), izstiepu no pagraba sapuvušos ābolus. negribas to aukstuma vilni un šļuru nākamnedēļ. gar puramalu stāv ūdens, dārzs vispār ļoti slapjš.
* Decibels nav redzēts, bet pirms pāris dienām uzpeldēja Roziņš. viņu neviens apkārtnē nebija kopš novembra redzējis. pati neredzēju, pie mums nebija, bet kaimiņiene ziņoja un K arī bija manījis sēžam ceļa malā.
* abas mašīnas joprojām servisā/gaida rindā uz servisu. nu jau kādi 4 mēneši būs ar visu šo to čakaru.
* gribēju tagad braukt staigāt uz mežu, bet kaut kā ļoti nāk miegs. besī man tā pulksteņa grozīšana. lai gan manā pasaulē vasaras laiks ir īstais laiks.
* nākamnedēļa brīva. lielākā daļa kolēģu brauc atpūsties uz ārzemēm. es braukšu pie zirga un iešu ārā dārzā. un mežā.

Tags: , ,

zivs
[info]zivs
Add to Memories
Tell A Friend
_nometot segu, un dodoties pēc halvas_
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Bullet Train (2022)

Tags:

piene_ne
[info]piene_ne
Add to Memories
Tell A Friend
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Izšķaidītā dzimta
_re_
[info]_re_
Add to Memories
Tell A Friend
upe pie mūsu mājas 10 dienu laikā uzkāpusi 2.60 metrus. puse gruntsgabala ir zem ūdens

es gan pati neesmu tur un neredzu, joprojām mēģinu savākties un izvākties, grūti iet, vīns palīdz, bet pie noteikta apjoma vīns krāmēšanos izbeidz pavisam. labā ziņa, sen tik ilgi neesmu ar bērniem dzīvojusi kopā ikdienas dzīvi (nosacīti, viens jau ir izvācies uz lejas dzīvokli, jo palika bez gultas, virtuve te arī praktiski vairs nav un man arī nav nekādas vēlēšanās gatavot, bet tomēr redzu un aptaustu viņus katru dienu)
prtg
[info]prtg
Add to Memories
Tell A Friend
Dear mom, please meet my new toyfriend
ebeh
[info]ebeh
Add to Memories
Tell A Friend
Vai man iet uz coworking board game night kaut arī man "besī" visi tie yuppy cilvēki, kuru bērni iet international schools un kuri nodarbojas ar vismodernākajām digitālajām tehnoloģijām?

Poll #21592 Board game night
Open to: All, results viewable to: All

Vai man iet uz coworking board game night?

View Answers

Jā piedzīvojumiem
3 (75.0%)

Tas nav nekāds piedzīvojums, tas ir murgs
1 (25.0%)

Cits - komentāros
0 (0.0%)

ebeh
[info]ebeh
Add to Memories
Tell A Friend
bez cepures
Es tagad iemācījos vienu jaunu acu ēnu paņēmienu, ātri sakrāsoju, iepūtu matu apjoma līdzekli, sataisīju pavedinošas bildītes, nomainīju depresīvo, nonēsāto ziemas mēteli pret gaisīgāku, izgāju ārā bez cepures, pārmaiņas pēc kvalitatīvās austiņās klausos Placebo "Meds" un Mujuice "Downshifting", nopirku franču kafejnīcā lielo apelsīnu sulu par tikai 3eur un jūtos debišķīgi, pie tam es pat neplānoju šovakar darīt neko neprātīgu, tikai sēdēt mājās, gludināt blūzes un lāpīt segu, un varbūt saldi pamīlēties.
teja
[info]teja
Add to Memories
Tell A Friend
man bija jānodzīvo līdz šim vecumam, lai uzzinātu, ka tulpes vāzē ne tikai atveras, bet arī stipri aug garumā un pieņemas zaļajā masā, tipa, viņām nav aizgājis, ka viņas ir zaudējušas iezemējumu, vai arī viņas ir kā putni, mēģina lidot, vai arī kā cilvēks, kurš izrāvies no vardarbīgas vides vai mazas valsts iedomājas, ka viņš ir ticis vaļā no visām savām problēmām un ir tāds vieglums un spēks, haha
taisni_banani
[info]taisni_banani
Add to Memories
Tell A Friend
šodien man uz darba epastu atrakstījis somu skolēns Oskars Johansons un lūdz, vai es varu atbildēt uz dažiem jautājumiem par rasismu. es jautāju, kāpēc viņš ir izvēlējies mani. viņš saka - nu redzējis manu vārdu zem paziņojuma presei (ok jā pirms kāda gada reportēju par rasismu skolās), un nolēmis man atrakstīt, lai parunātos ar cilvēku kas "šķiet ir gudrāks par viņu" un "strādā ārzemēs". un viņa jautājums ir "kāpēc daži cilvēki ir rasisti" un "vai viņiem ir bail" un "kas liek mums vērtēt cilvēkus pēc tik vienkāršām lietām kā ādas krāsa".

aizrakstīju preses sekretāru iekšējā čatiņā, viens atraksta, lai es viņam arī pasaku, ja uzzinu, jo viņa 3gadīgā meita jautā, kāpēc zvēri neļauj žirafei dejot ar viņiem džungļu ballītē, un viņam ir grūti kaut ko sakarīgi atbildēt.
virginia_rabbit
[info]virginia_rabbit
Add to Memories
Tell A Friend
Japānas filmu festivāls online: https://jff.jpf.go.jp/watch/independent-cinema/

Tags:

ebeh
[info]ebeh
Add to Memories
Tell A Friend
Gribas dzeju par seksu
Info