pārdomas par paškulināriju
« previous entry | next entry »
Jun. 8th, 2015 | 10:57 pm
pašam cept kaut ko nebūt nesanāk lētāk
sevišķi, ja tur gribas iepičkāt ķiršus un riekstus, un vēl visko
nemaz nerunājot par laika patēriņu kā tādu un nedrošības momentu- a ja nu kaut kas nesanāks
vienīgais, patiešām vienīgais iemesls ir tāds, ka var dabūt tieši to, ko gribas (ja sanāk) un ar zināmām sastāvdaļām iekšā.
sevišķi, ja tur gribas iepičkāt ķiršus un riekstus, un vēl visko
nemaz nerunājot par laika patēriņu kā tādu un nedrošības momentu- a ja nu kaut kas nesanāks
vienīgais, patiešām vienīgais iemesls ir tāds, ka var dabūt tieši to, ko gribas (ja sanāk) un ar zināmām sastāvdaļām iekšā.
(no subject)
from: rasbainieks
date: Jun. 9th, 2015 - 09:53 am
Link
varētu padomāt, ka paši kaut ko cep lētuma dēļ
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jun. 9th, 2015 - 10:50 am
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: vilibaldis
date: Jun. 9th, 2015 - 10:11 am
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jun. 9th, 2015 - 10:52 am
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: vilibaldis
date: Jun. 9th, 2015 - 11:20 am
Link
dažu zināmu iemeslu pēc kādu laiku nebij nācies veikala saldumus pirkt, ot nopirku un ... aplauzos. To nevar ēst. Tā kā iespējams lētāk tomēr ir mājās, kaut vai tā iemesla pēc, ka tiek izlietots pēc piederības, nevis izmests. Laiks..., bet cik daudz laika tāpat tiek izkaisīts vējā. Viss ir relatīvi.
Reply | Parent
(no subject)
from: adinkra
date: Jun. 9th, 2015 - 01:26 pm
Link
Es cepu, jo man garšo manis gatavotais un, jā, man sanāk lētāk :)
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jun. 9th, 2015 - 04:37 pm
Link
bet par plātsmaizēm vai biskvītiem pilnībā piekrītu, tie sanāk lētāk.
Reply | Parent