pārdomas par paškulināriju
Jun. 8th, 2015 | 10:57 pm
From:: zin
pašam cept kaut ko nebūt nesanāk lētāk
sevišķi, ja tur gribas iepičkāt ķiršus un riekstus, un vēl visko
nemaz nerunājot par laika patēriņu kā tādu un nedrošības momentu- a ja nu kaut kas nesanāks
vienīgais, patiešām vienīgais iemesls ir tāds, ka var dabūt tieši to, ko gribas (ja sanāk) un ar zināmām sastāvdaļām iekšā.
sevišķi, ja tur gribas iepičkāt ķiršus un riekstus, un vēl visko
nemaz nerunājot par laika patēriņu kā tādu un nedrošības momentu- a ja nu kaut kas nesanāks
vienīgais, patiešām vienīgais iemesls ir tāds, ka var dabūt tieši to, ko gribas (ja sanāk) un ar zināmām sastāvdaļām iekšā.