ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-09-19 19:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par dažāda veida spekulācijām un pozām
Tā kā šo vēlēšanu sakarā esmu salasījies dažnedažādus viedokļus no dažādiem resursiem, trīsreiz uzkurinājies, piecreiz nomierinājies, un bezspēkā nopūties pieņēmu pragmātiskāko scenāriju kā neizbēgamību, sev vienlaikus iestāstot, ka tā pat ir nepieciešamība.

Par [info]indulgence komentāru . Sarkasmu es protams uztvēru, un pat atradu zināmu racionālu graudu viņa rakstītajā. Protams, jā, tā viņš ir un tā tam būs būt. No tādiem ļoti liberāliem skatupunktiem veroties. Ļaujot citiem būt vienā līmenī ar sevi, vai pat atzīstot viņu pārākumu. Jā, izvēlēsimies lētāku, bet krievvalodīgu servisu, nebrīnīsimies, kāpēc krievi izvēlas krievu preces un tā tālāk. Да ради бога, šeit ir demokrātija, katrs var respektēt un pielūgt ko vien pats vēlas – kaimiņu krievu, vecās galošas vai rimi akcijas buklētu.

Es piemēram draudzējos ar krieviem. No Maskavas, Minskas un Pītera. Mums veidojas abpusēji izdevīga draudzība, kuras dēļ tautieši mani mēģina kangariem pieskaitīt. Kas attiecas uz nacionālo jautājumu, tad tie, kas ir no Maskavas, Pītera vai tās pašas Lukašenko Minskas, man pilnīgi piekrīt un atzīst, ka tie viņu tautieši, kuri te mājo kopš PSRS laikiem un nerespektē valsti, valodu, tradīcijas un pigmejus ir nožēlojams сброд par ko pašiem kauns.

Tāpēc tie, kuri te sprēgā, 9.maijā uz saviem piektajiem bumerim krāso „на Берлин” un „T-34” un veido Saskaņas Centra elektorātu ir uzskatāmi par zemcielvēkiem un pret viņiem vajag arī attiecīgi izturēties. Ja Ušakovs atzīst okupācijas faktu apmaiņā pret atziņu, ka šeit nav okupanti, darījumam ir jāpievieno nosacījums, ka ja reiz bijusi okupācija, tad to atzīmēt ir aizliegts ar likumu. Tobiš kaput devītajam maijam, jo šobrīd esmu uzvilcies tā, ka tajā datumā būtu gatavs turp doties ar auto uz kura būtu uzķēpāts Pfanzer, ļautu lai mani nospārda un sadedzina, bet lai dieva dēļ to nofilmē CNN un parāda kādi nožēlojami zemcilvēki šeit mīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]indulgence
2011-09-19 21:32 (saite)
Es vairāk brīnos par absolūtā vairuma bāleliņu nespēju saprast cēloņu/seku likumu. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]s
2011-09-20 01:20 (saite)
Bet to, lūk, gan es nesaprotu - bumeris taču ir fašistu mašīna.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]indulgence
2011-09-20 08:18 (saite)
Tā ir manis pieminētā nespēja saprast cēloņu/seku likumu, jo būmeru apkrāsošanai ar "fašitiem" nav nekāda sakara.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kruts
2011-09-20 09:35 (saite)
It kā pašlaik Latvijas galvenās problēmas būtu nacionāla rakstura. Bet vēlēšanas parāda, ka vēlētājiem liekas, ka ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]sara
2011-09-20 12:16 (saite)
man škiet, ka indulgencei ir vecuma marasams vai kaut kas tāds, atceros kādreiz viņš inčigi rakstīja, bet tagad vispār nelasu. Veca, senīla onkas murgi, bez īstas sajēgas

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?