ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-03-11 17:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Janitu
Godīgi sakot man viņš paticis nav nekad, tā pat kā piespriestais sods 3 gadi manuprāt ir maigs. Tajā pašā laikā nevaru nepiekrist viņa advokātam un komentāros apzelētajai tēmai - nahuj stučīt, ja tā pat iesēdinās. Būtu viņš turējies kā klints, nepakļāvies uz provokācijām/solījumiem lieta tiktu izbeigta pierādījumu trūkuma dēļ.

Lūk un veidojas pašpietiekama korumpantu sistēma. Neviens nevienu nestučī, jo iesēdinās pašu un darījumi notiek uz urrā, a mēs tikmēr kā auni ar pieri mēģinam izsist mūrus pašvaldību iepirkumos un vāvuļojam par sabiedrības ieguvumiem. Būtu pogājuši uzreiz 20, domāju tikdaudz durvis atvērtos, ka debesis almāzos!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2011-03-11 18:53 (saite)
Domāju, ka Janitas gadījumā noteicošais bija tas, ka līdzdalība un sekmēšana nebūt nebija vienīgais, kas vīdēja izmeklēšanas materiālos un īstenā vaina, ko līdz galam nebija izdevies pierādīt, vilka uz daudz, daudz vairāk kā 3 gadiem, tā ka rezultāts ir kompromiss.
Turklāt mēs nezinām sīkumus - varbūt viņa liecības pierādījumu iegūšanā nebūt nebija noteicošais, kas ļāva apsūdzību uzturēt. Cik es zinu, jau Pujata laikos attiecīgajā struktūrvienībā gan RD iekšējā kontrole, gan citi pārbaudītāji bija uzrakuši pietiekami daudz interesanta, taču bez kriminālizmeklēšanas ne līdz galam pierādāma. Un Janita tur nebūt nefigurēja kurjera lomā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaitnieks
2011-03-14 11:11 (saite)
Tādā gadījumā to vajag tā skaidri publiskot arī nepietuvinātajām tautu masām, citādi ir kā Jenots saka, ka pašlaik izskatās, ka ja stučīsi, tad sēdēsi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?