Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-07-16 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Elbow: The Fix

Otrkārt
Dārgie līdzpilsoņi. Es atsakos ticēt, ka lielai daļai no jums regulāri piemirstas aizgriezt gāzi plītij, izslēgt gludekli, uz divām dienām aizmirst par bērnu dārziņā vai kavēt tikšanos ar mīļāko.
Nu es atsakos ticēt un punkts, tāpēc man ir nesaprotama tā triekšanās pāri ielai pie sarkanās gaismas. Redzot to, kā vecs vai jauns, bailīgi lūrot pa malām, steberē pāri ielai pie sarkanā signāla, es palieku dikti nervozs un viegli aizkaitināts. Sagaidīt tādu drosminieku otrā ielas pusē, kad viņš viss tāds laimīgs par savas vienas vienīgās dvēselītes saglabāšnu pārvilcies un atvelk elpu, gāzt pa spurslām tā, ka otreiz neprasīs.

Nav jau tā, ka man briesmīgi traucē tādi tipiņi, tikai es uzskatu, ka kārtībai jābūt. Kārtībai! Zaļš - ej, sarkans - stāvi. Pagaidīs 1/2 minūti, nu minūti, un nekas nenotiks. Pasaule būs turpat un pat ja nebūs, tad tas jau paliek galīgi mazsvarīgi.

Kārtībai jābūt! Kārtībai!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fjokla
2009-07-16 12:11 (saite)
man ar gludekli ir kaukāda vajāšanas mānija, allažiņ tikko kā nokāpu pa trepi, tā izdomāju, ka gludekls noteikti neizslēgts, ta kāpu akal apakaļ un izrādās,protams, ka izslēgts. un vēl ar nenodzēstiem benčikiem, vienmēr aizdomas, ka pelntrauks noteikti sācis liesmot:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]chaika
2009-07-16 12:14 (saite)
Ja kavē, tad Tu nemaz iedomāties nevari, kā ir jāskrien pie visiem sarkaniem vai raustīgiem zaļajiem, jo tas taču ir vesels luksaforu vilnis - pagaidīsi pie šitā, pie nākamā atkal būs jāgaida. Nu kārtībai jābūt, bet dažreiz savādāk nevar vai ir kaut kā stūlbi stāvēt tukšas ielas malā dēļ sarkanā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-07-16 12:21 (saite)
Nu protams, vēl iedomājies, ka lecot pa logu ir ātrāk nokļūt uz ietves, nekā kāpjot pa trepēm. Tas tak ir psc cik laika šitā var ietaupīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chaika
2009-07-16 12:29 (saite)
Nē, nu mums tava nostāja skaidra, jā. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cloned_pt
2009-07-16 13:38 (saite)
:P. sam durak.

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2009-07-16 14:27 (saite)
Kārtībai jābūt, tiesa. Pats cenšos sagaidīt zaļo. Šad/tad otrādi. Ja ir gājēju pāreja, kurā gaismas regulē gājējs, piespiežot podziņu, vienmēr piedomāju vai ir jēga dēļ manis satiksmi stādināt:))

Un! Zinu, ka tas nav pareizi, tak kur sirds dziļumos sevi slavēju par jauku rīcību:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-07-16 14:29 (saite)
Jā, podziņas neizmantošanu es neuzskatu kā nosodāmu rīcību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?