Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2009-06-09 16:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man pavisam nav skaidrs ar ko anč(š)ovi atšķiras no ķilavām.
Un tas vārds vispār atgādina kaut kādus brokoļus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viipsna
2009-06-09 16:33 (saite)
tu noteikti neēd ne vienus, ne otros, ne trešos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-06-09 16:35 (saite)
Ančovus un ķilavas ēdu, bet brokoļi ir krāšņumaugs. Vāzē viņus var likt, piemēram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2009-06-09 16:54 (saite)
brokolis garšīgs. tāpat kā puķkāposts. bet tas, ja garšo šitādi visādi.
ķilavas vietējās - prasti, anšovi - smalka ārzemju delikatese

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2009-06-09 17:08 (saite)
paprasi Mamutam, viņš ir zvīņu un asaku speciālists

(Atbildēt uz šo)


[info]ob
2009-06-09 17:11 (saite)
Ķilavas ir marinētas brētliņas. Brētliņas un ančovi(anšovi) ir divas dažādas zivju sugas siļķveidīgo zivju kārtā. Ančovi Baltijas jūrā gadās reti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2009-06-09 17:14 (saite)
Man viņas gadās uz maizes un starpību nejūtu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ob
2009-06-09 17:16 (saite)
Tas jau ir cits jautājums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ob
2009-06-09 17:16 (saite)

Šiet viss melīgi sajaukts kopā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2009-06-09 17:30 (saite)
anšovu produkts izgatavots no ķilavām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ob
2009-06-09 17:47 (saite)
...vai brētliņām vai šprotēm? ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]traffico
2009-06-09 20:42 (saite)
Ķilavas parasti marinādē, anšovi- eļļā :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?