tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
@ 2011-03-24 10:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pretīgie zīmoli
1. Helou titī man uzdzen šermuļus. Helou titī uz tē-krekliem, čemodāniem, plastmasas šķīvjiem un nebrīnos, ka drīz būs arī uz tamponiem (jo vibratori jau ir pieejami). Starp citu, dzīvojot kalnu namiņā, aiz gultas aizkrita šķiltavas vai kaut kas tāds un, meklējot tās, atradām paciņu ar Helou titī kabatlakatiņiem. Nereāli saldi smaržojoši, bet nu pēc kniebiena noderēja.
2. Luijz Vutõn brjūnā&brjūnā kombo somas. Nevaru iedomāties neko garlaicīgāku un izdomas nabadzīgāku (vai es jau teicu, ka pirmo reizi pēc atvaļinājuma atverot latest posts, pirmais ieraksts bija par gatavošanu?).
Savas negācijas par tevi traumējošiem zīmoliem izgāzt komentāros.
Up. O nē, ir arī helou titī tamponi un ieliktnīši.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sara
2011-03-24 10:50 (saite)
DG t-krekli- vīriešu bija -tādi melni apspīlēti un milzīgi DG virsū- bļesk tāds- kaut kad pirms sezonām divām Purvciems Rīgā staigāja tā- nu konkrēts p-dec

LV - arī besī arā, īpaši tupeles- parasti gaišas baltas basinoškas un tie zilzaļi dzeltenie LV virsū- otpad

Jostas ar milzīgiem DG vai GF vai GG - bet nu tā pa puspunci tipa - nepatīk baigi

vispār nepatīk nekas, kas par puspuzu uzsvēpts viršu ar milzīgiem logo

(Atbildēt uz šo)


[info]vikings
2011-03-24 11:22 (saite)
http://www.kittyhell.com/2007/11/12/hello-kitty-condoms/

(Atbildēt uz šo)


[info]up
2011-03-24 11:26 (saite)
hellou titii man patika uz mazaam meiteneem, kameer lv taa seerga veel nebija ievazaata taados kjiinas manufaktuuras kvantumos.

par brandiem nezinu, bet man derdzas tagad pusaudžiem modernie t-krekli ar banāliem, lielos folijas burtos uzspiestiem sloganiem, nu, tur KISS ME vai ETERNAL LOVE vai tamlīdzīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]implozija
2011-03-24 16:50 (saite)
hā, helou kitī ir arī šaujamais un krūtsgalu uzlikas. tas ir briesmīgi. savulaik gribēju uzdāvināt vienam spāņu čomam kreklu ar kitiju, izgāju apgaitā pa Barselonas HK veicīšiem, reāli frustrējoša pieredze. viss tur tik rozā un balts, pārdevējas plastmasīga bārbiju izskatā, atvāztiem smaidiem runā ar ieklīdušiem bērniem "aaaaaaaaaaaaw, you're soooo cuuuuuuuuuuute" stilā. kreizī šit, vienvārdsakot.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?