Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-12-27 15:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

gribēju jums pastāstīt par kādu interesantu muzikālo apvienību, kuru šeit ne īpaši zin, izņemot tos, kas šauri nespecializējas trokšņos, tātad par grupu tomahawk. grupa tomahawk - tas ir tāds 90-o alternatīvā metāla / hardcore straikbeks, supergrupa, kuru pēc savu magebandu izjukšanas noformēja faktiski tikai scēnas leģendas ar mērķi... labi.

bundzinieks ir no diezgan normālas, bet garlaicīgas grupas "helmet", basists ir (tagad jau - bija) mūsu tautietis kevins rutmanis (spēlējis 'melvins' un bijis līderis ļoti labā amphetamine reptile records bandā 'cows',man viņu ieraksti aizvien ir uz cietā), ģitāra - mans ever mīļākais ģitārists pasaulē dveins denisons (jesus lizard + visādi labi projekti, no D3 es, piemēram, esmu ahujā). bet pats galvenais - frontmens ir maiks patons, ex-faith no more seja.

par ģenerāli patonu vispār bija daudz jautājumu, jo es savulaik īsti nesapratu, kas tas faith no more vispār tāds ir, šķiet, tas uzradās kaut kad rage against the machine haipa periodā, bet īstenībā ir tā - patons ir pavisam īsts un reāls haosīts. viņa iepriekšējo grupu 'mr bungle', kur basists bija ar blondām bizēm, producēja, khm, džons zorns. vispār es saprotu to tā, ka patona galvenā ideja bija padarīt avangardu par mūziku miljoniem un stadioniem, kas izpaudās tā laika amerikāņu rokmūzikā turpat vai stereotipiskā veidā - patons vienlaicīgi toščījās no death metal un raw techno, pēc kā ieguva tādus industrial frīka vaibstus, tikai viss industrial jau bija pusdzīvs-pussuperkomercializēts (ministry ar 20 satelītiem un reznors ar naudas čemodāniem un kinosaundtrekiem, no abiem kļūst slikti).

muzons viņiem ir tāds - kamēr ir denisons un respirators, tikmēr ir labi, kad respirators pazūd un sākas industriālā kosmoopera, labi vairs nav, lai arī ideoloģiski ļoti pareiza banda. check it.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]thief
2008-12-28 10:50 (saite)
Ieteiktu paklausīties bundzinieka pašreizējo grupu "Battles", ja vēl nav gadījies saskarties. Na ļubiteļa, kā saka, taču ne garlaicīga. Vismaz man. Bija arī Latvijā, pāris gadus atpakaļ.
http://www.youtube.com/watch?v=IpGp-22t0lU

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2008-12-28 16:38 (saite)
un ieteiktu meklēšanai internetā izmantot tādu jauku verķīti kā google.com, arī no latvijas var tikt klāt.

korsieti, rokas nost no helmet un staņiera, ja!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-12-28 17:43 (saite)
pasties toties uz denisona U.S.S.A. pēdējo prodžektu, kur baseni močī klaivs (labi, pols, šutka) bārkers no ministry, thh (lai arī man liekas viņam visi basģitāristi izklausās vienādi) - lieliska grupa ar demitgades deģenerātu kaut kādu pie vokāla
http://www.youtube.com/watch?v=OAg2oOzA9rM
denisonam vajag instrumental patiesībā piļīt šobrīd tikai kā ar d3
a to tur viens pridurkos pie mikrofona krutāks par otru

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2008-12-28 17:58 (saite)
nu manu viedokli par vokāliem mūzikā tu zini :)

paldies par cows atgādināšanu, es joprojām vācu atpakaļ kopā muzkolekšenu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2008-12-28 17:44 (saite)
da zinu es battles

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?