Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-09-13 13:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
true PC
segals raksta

"Сын (шесть лет) лежал несколько дней в больнице в палате с другой детворой такого же возраста. Ему туда естественно выдали PSP (и жену с тещей по очереди). PSP произвела фуррор среди всех, кроме одного мальчика. Он ходил насупленный и рассказывал, что “все равно компьютер лучше, мне папа классных игр на него закачает”. На что ему остальные предложили не ныть под ухом, а идти домой и играть на своем замечательном компьютере.

Вот так зарождаются холиворы."

vispār jau ilgi smējos


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]peacemaker
2008-09-13 13:38 (saite)
"Вот так зарождаются холиворы."

vot, vot. tas džeks izklausās pēc topošā hitlera.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]punkts
2008-09-13 14:16 (saite)
nepārspīlēsim

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]peacemaker
2008-09-13 14:45 (saite)
tur jau bija tas punkts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]punkts
2008-09-13 14:56 (saite)
nujā, visiem tagad ir dubultie mīningi. kaut ko saka un paralēli jau paredz uz priekšu argumentu, ka es jau zināju, ka tā ir. tādi āķinieki. tavā gadījumā, protams, tas nebija nekas tāds, par ko piekasīties, bet mūsdienās jau vispār vairs nevar zināt, vai kādu uzskatīt par tizlu (tas nav par tevi, bet drīzāk, piemēram, par jūzeri zilais007), jo vienmēr var to pagriezt tā, ka tas jau apzināti. baigās provokācijas visur, piemēram, zinot reini tukišu, tu paskaties satori lapā to pēdējo četrrindi, kas ir pilnīgs ūdens un jēls drebulis, un pilnīgi zini, ka viņš ir speciāli tādu izvēlējies priekšplānam, lai radītu sašutumu un tādējādi publicitāti, bet, kur aiz tā visa paliek patiesā kustība uz būtisko. visi šķiet apmetušies kādā pagaidu nometnē un pagaidām tā uz kādu nenoteiktu laiku palietos cilvēku gaļu, bet tā jau būtībā mēs neesam kanibāli, to jau visu mūsu laikmets, tādi apstākļi, ko lai citu dara

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]peacemaker
2008-09-13 15:43 (saite)
Esam pieauguši tiktāl, lai saprastu, ka atklātība draud ar pamatīgu apdedzināšanos, bet ne pietiekami, lai spētu neuztraukties par to. Dabisks process. Sliktākais, manuprāt, tas, ka ironiskai "es" nošķirtībai no rakstītā/teiktā ir radīts pozitīvs tēls, līdz ar to nav īsti ārēja stimula atgriezties pie atklātības.

Turklāt šis ir internets. Viss (vismaz manā gadījumā) tiek lasīts pavirši un rakstīts vēl paviršāk. Galu galā, nafig rakstīt ko nopietnu, ja tas tā kā tiks lasīts, graužot čipsus, jūtūbē klausoties pirātu dziesmu, pa vidam trīsreiz pārejot uz citiem tabiem un gaidot, kad novilksies Your.Moms.Hairy.Pussy.XXX.DVDRip.XviD-QualitX.

par laimi, vismaz ir cerība, ka uz papīra rakstītais tiek lasīts rūpīgāk kā agrāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2008-09-13 15:52 (saite)
pēdējās divas reizes es uz papīra drukāto literatūru lasīju spēcīgā ālhōla reibumā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]punkts
2008-09-13 16:15 (saite)
apdedzināšanās? kas ir tas tevī, kas apdedzinās? teorētiski jau vajadzētu censties sevis dēļ nevis atsauksmju un novērtējuma dēēēļ. protams, neviens ne no viena neko nevar pieprasīt, bet sirdsapziņa vēl ir dzīva, un kamēr, tamēr viņa liks par sevi manīt. bet, jā, sirdsapziņu jau arī var ģenētiski modificēt, tad tās izpausmes vispār kļūst nesaprotamas un sāk uzskatīties par uzbrukumiem no kāda liela un nezināma spēka. tomēr jau cilvēki nav tādi okulāri, lai laika gaitā neuzkrātu priekšstatu un kaut kur sirdī saprastu, kas ir kas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]peacemaker
2008-09-13 16:46 (saite)
Tieši tu pats jau arī apdedzinies un sāc neuzticēties saviem spriedumiem. Tam vajadzīga lielāka dzīvesgudrība, kā iespējama 20-un-mazliet gados. Tikmēr "es" sadalās publiskajā un personiskajā, lai izdzīvotu sabiedrībā un nezaudētu sirdsapziņu. Māksla slēpjas spējā tos apvienot. Uzvilkt sev piemērotas drēbes, tā sakot. Galu galā kails tu interesē tikai vecākus, mīļāko un sevi. Bet starp viņiem vien tu mūžu nenodzīvosi, tā ka nākas vien meklēt drēbes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]punkts
2008-09-13 19:03 (saite)
izklausies uzbrūkošs. laikam tiešām esi apdedzinājies. roks nemirst

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]punkts
2008-09-13 14:16 (saite)
galīgi nesmieklīgi

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?