Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2013-08-02 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iepriekšējais bij tādā Twitera stilā, tagad - kā saka Unpy - gari un garlaicīgi.

1) Abas iepriekšējās nedēļas pagājušas zem gurķa zīmes, tb marinējot un taisot salātus - pa druskam katru vakaru (abos laukos gurķu ir daudz, DAUDZ!). Vēl esmu izvārījusi pirmo šī gada tkemali (jau 2x) un ietaisījusi Juniora mīļoto tomātu-mārrutku-ķiploku mērci.
2) Vakar, pusvienos naktī, taisot no bietēm phali, pārliecinājos, ka gaļasmašīnā iemalti pirksti tomēr nav nekāda urbānā leģenda bērnu baidīšanai;/ Labi, ka laicīgi apstājos, citādi nebūtu vairs pirksta, kurā uzvilkt saderināšanās gredzenu, haha.
3) Svētdien ar mammu un brāli apčubinājām kapus (šosvētdien ir kapusvētki vienos kapiņos, bet nākošsvētdien ir Gada Centrālie Kapusvētki otros kapos). Vienā brīdī mammucis ar tādu zināmu ilgošanos balsī izteicās, sak, žēl, ka nav nopērkams tāds žurnāliņš par kapiņiem - par stādāmām puķēm, grieztiem ziediem, jaunākajām kapu soliņu un pieminekļu dizaina tendencēm... Un tad es, atceroties, ka esmu kaut ko tādu lasījusi toļi pie [info]sirdnas, toļi pie [info]unpy, ar pilnu atbildību apgalvoju, ka ir gan tāds žurnāls - "Kapu vēstis" vai "Kapsētas avīze" un ka noteikti nopirkšu un atvedīšu! Un šito neražu - pēc tam gugle paziņoja, ka vienīgā tāda avīze ir bijusi pirms 2 gadiem;/// A māte ta tagad gaidīs!
4) Uztaisīju sieru pēc daļēji pašizdomātas receptes - ar tomātiem un baziliku. Sanāca perfekts smērējamais siers. Tagad tikai nezinu - dēļ tiem tomātiem, vai tādēļ, ka šoreiz piens bija viegli ieskābis... Bet siers pats par sevi neiedomājami garšīgs!
5) Kopā ar Junioru (viņš tulkoja), aizpildīju personības tipu testu (http://www.16personalities.com). Man sanāca tips (http://www.16personalities.com/infj-personality), kas pats par sevi ir intraverts, bet apkārtējiem šķiet ekstraverts. Apsmējos, bet pēc tam padomāju, ka kaut kas visā tajā ir. Kaut gan vispār mums ar Junioru ir teiciens: "Tie stulbie intraverti mums - normāliem cilvēkiem - traucē dzīvot!"
6) Un vēl pagājušo ceturtdien biju uz Lapčenoka koncertu Kalnciema kvartālā - tādas, lūk, mums hipsteriem izklaides;> Diemžēl (vai par laimi) nevienā bildē neesmu tikusi, lai gan man bija ļoti daiļa un konkrētajam koncertam pieskaņota kleita ar glītiem rotājumiem!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?