gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2023-07-26 01:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hah, no visiem 'Aye Tone' mēmiem šitais viens no ņirdzīgākajiem. Es pat nezināju par tādu https://holocaustshoeproject.com Galnais, ka viņi tā slīpumā un pie paša skatloga salikuši, lai izskatītos vairāk. LMAO. Thx Tone!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2023-07-26 10:51 (saite)
Latvijā tiešām nav skaidrs par holokaustu, ir pāris miglainas fotogrāfijas.

Vestermanis (čalis, kurš pārdzīvoja holokaustu) stāstīja, ka vāciešiem nebija skaidra, viennozīmīga taktika. Katrs vietējais ķeizariņš rīkojās pēc saviem ieskatiem. Piemēram pašā vācijā bija 70% izdzīvojušie.

Mans vecfāterītis bija konclāģerī, ne tāpēc, ka žīds, bet gan aktīvs socialdemokrāts. Tur bads bijis skaudrs. Lielākā daļa (~90%) ieslodzīto esot apmiruši, kad amīši, ieņemot nometni, attaisījuši pārtikas noliktavas un visi pārēdušies.

(Atbildēt uz šo)


[info]dombrava
2023-07-26 11:45 (saite)
Nu viena no versijām tāda, ka pedantiskie vācieši visu sīki dokumentējuši, tāpēc arī daudz materiālu un faktu. Protams, birokrātiskie papīri no dzīves var atšķirties, bet par to neviens neuzzinās vairs, kā bijis, jo cilvēku atmiņas neskaitās uzticamas. Neapskaužu vēsturniekus, jo pieejamie avoti reti kad ir pilnīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-26 12:39 (saite)
Pedantiski dokumentējuši visu, izņemot pašu holokaustu, kur ne par kādām gāzes kamerām vai 6 ļimoniem pasūtītu slepkavību nav ne ziņu. Arī līķu/kaulu nav, bet kurpes gan dokumentēja izcili. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dombrava
2023-07-26 19:26 (saite)
Par gāzes kamerām lai spriež zinošāki par mani, ja safabricējums, tad būs jaunas interpretācijas. No vecmāmiņas stāstiem zinu, ka antisemītisks noskaņojums bija gandrīz visā Eiropā. Bravurīgi latvju puiši vācu armijā bija gatavi apšaut ebrejus, lai gan tagad brāļu kapos viņiem goda plāksne ar uzrakstu dižkareivis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-26 20:50 (saite)
Antisemītisks noskaņojums bijis visos laikos visās tautās, kas jebkad bija sastapušies ar žīdu klātbūtni. Nez kā tā. Visas pasaules tautas ir ļauni, iracionāli monstri, bet žīdi nevainīgi upuri.
Vai arī...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2023-07-26 13:14 (saite)
Nevis neuzzinās vairs, bet uzzinās, jo tikai tagad cilvēkiem sāk atvērties acis, ka krāpšana lielā apmērā. Tāpēc jau arī ir aizliegts pētīt un apšaubīt, lai slēptu krāpšanu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2023-07-26 20:52 (saite)
Jā. Jebkāda rūpīga apskate no neitrālām partijām ir verboten. Drīkst skatīt tikai to, kas apstiprināts (((Valdībā))).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?