Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-06-04 23:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
brīvdienas iet uz beigām
un būs bijušas labas. piektdien tusiņš un lai arī atšķirībā no [info]unpy portrets palika neuzzīmēts, kaut arī iespējas bija, tomēr bija gan sirsnīgas sarunas ar bijušo šefu, gan vēl drusku sirsnīgas sarunas, gan paskatīšanās uz citiem un sevis parādīšana, arī pietiekoši mežonīgas dejas un piedevām vēl mājās braucot vienmēr paspēju laikā pamosties.

World Quizzing Championships 2011 bija jauks pasākums un lai arī padaudz nolohojos (it īpaši sportā), tomēr rezultāts ir par 10 punktiem labāks nekā pirms gada, kas man atnākot mājās un salīdzinot rezultātus izrādījās patīkams pārsteigums.

tad sekoja pastaiga pa cilvēku pilnā Rīgas centra ēnainajām ielu pusēm un apēsta forele, kā arī mājupceļā atcerēšanās, ka pārsimts metru līkuma attālumā ir purniņi, kuriem sasodīti sen esmu apciemojumu parādā, viss labi, labi, labi.

--- brīvdienas iet uz beigām, jo tā kā šorīt gāju gulēt pēc 2iem, bet cēlos 9os, tad rīt agrāk par 14iem nedomāju celties un tur jau drīz vien jau nākošajam darba cēlienam jākravājas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]planeeta
2011-06-04 23:23 (saite)
Forši :-)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?