kulināri, jet agein

« previous entry | next entry »
Dec. 1st, 2015 | 02:46 pm

kaut kad es pagatavšu arī laša (vai foreles) tartaru, bet pie jaunā bužulē tāds laikam nepavisam nepiestāvēs..
bietes tak ietu kopā ar krēmsieru un mārrutkiem? (ja man nebūs slinkums jamās cept, protams)
var būt jums ir zināms kāds īpašais zivs/jūrasmošķu ēdiens, kurš pistāvētu vieglam, augļainam sarkanvīnam? pagaidām topā ir mīdijas gandrīz vai rasbainieka gumē.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

kants

(no subject)

from: [info]kants
date: Dec. 1st, 2015 - 03:11 pm
Link

bietes ar (kazas) krēmsieru būtu pašā laikā, tāpat par tartaru tev taisnība. varbūt baklažānu rullīši? zivs man pie božolē nekādi nelīmējas, nu varbūt tikai maizītes ar kūpinātu vēdzeli. tāpat citi jūras iemītnieki...

Reply | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Dec. 1st, 2015 - 03:21 pm
Link

es domāju, jā, par maizītēm ar kūpinātu zivi vai sautētām mīdijām ar chorizo krēmīgā mērcītē
bet vēl padomāšu
var būt tomēr tās bietes

Reply | Parent | Thread


kants

(no subject)

from: [info]kants
date: Dec. 1st, 2015 - 03:27 pm
Link

jaunajam vīnam piestāv vienkāršas lietas

Reply | Parent | Thread


zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Dec. 1st, 2015 - 03:51 pm
Link

tas jā, bet es sen neesmu ēdusi mīdijas
un ja tā padomā, tās ir vienkārša lieta, pati par sevi ^^

Reply | Parent | Thread


kants

(no subject)

from: [info]kants
date: Dec. 1st, 2015 - 06:18 pm
Link

pārāk vienkārša, tur drīzāk alus jāpiestrebj:) man viņām baltvīns ļoti prasās

Reply | Parent