kulināri, jet agein
« previous entry | next entry »
Dec. 1st, 2015 | 02:46 pm
kaut kad es pagatavšu arī laša (vai foreles) tartaru, bet pie jaunā bužulē tāds laikam nepavisam nepiestāvēs..
bietes tak ietu kopā ar krēmsieru un mārrutkiem? (ja man nebūs slinkums jamās cept, protams)
var būt jums ir zināms kāds īpašais zivs/jūrasmošķu ēdiens, kurš pistāvētu vieglam, augļainam sarkanvīnam? pagaidām topā ir mīdijas gandrīz vai rasbainieka gumē.
bietes tak ietu kopā ar krēmsieru un mārrutkiem? (ja man nebūs slinkums jamās cept, protams)
var būt jums ir zināms kāds īpašais zivs/jūrasmošķu ēdiens, kurš pistāvētu vieglam, augļainam sarkanvīnam? pagaidām topā ir mīdijas gandrīz vai rasbainieka gumē.
(no subject)
from: kants
date: Dec. 1st, 2015 - 03:11 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 1st, 2015 - 03:21 pm
Link
bet vēl padomāšu
var būt tomēr tās bietes
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: kants
date: Dec. 1st, 2015 - 03:27 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 1st, 2015 - 03:51 pm
Link
un ja tā padomā, tās ir vienkārša lieta, pati par sevi ^^
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: kants
date: Dec. 1st, 2015 - 06:18 pm
Link
Reply | Parent