kulināri, jet agein

« previous entry | next entry »
Dec. 1st, 2015 | 02:46 pm

kaut kad es pagatavšu arī laša (vai foreles) tartaru, bet pie jaunā bužulē tāds laikam nepavisam nepiestāvēs..
bietes tak ietu kopā ar krēmsieru un mārrutkiem? (ja man nebūs slinkums jamās cept, protams)
var būt jums ir zināms kāds īpašais zivs/jūrasmošķu ēdiens, kurš pistāvētu vieglam, augļainam sarkanvīnam? pagaidām topā ir mīdijas gandrīz vai rasbainieka gumē.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {6}

zintish

(no subject)

from: [info]zin
date: Dec. 1st, 2015 - 03:51 pm
Link

tas jā, bet es sen neesmu ēdusi mīdijas
un ja tā padomā, tās ir vienkārša lieta, pati par sevi ^^

Reply | Parent | Thread


kants

(no subject)

from: [info]kants
date: Dec. 1st, 2015 - 06:18 pm
Link

pārāk vienkārša, tur drīzāk alus jāpiestrebj:) man viņām baltvīns ļoti prasās

Reply | Parent