(no subject)
Aug. 22nd, 2015 | 05:45 pm
From:: zin
atvedu no Ungārijas tip čili
labi asi. un kož bik savādāk, kā ierasts.
sanāca burvīgi, jāpieraksta.
eļļā pakarsē sasmalcinātu čili, izspiestu ķiploku, piparu graudus un lauru lapas. pievieno pāris sīpolus, pusgredzenos, burkānu un mazliet kapātas pētersīļa saknes.
apcepj, pasautē, pielej pussausu tokajieti. atsevišķi apcepj cūkgaļas gabaliņus, ar mazliet terijaki mērces. liek pie sīpoliem, pievienojot sagrieztu balto papriku (vai kānuto piparu sauc) un dažus ķirštomātiņus (kumato).
sautē zem vāka, uz lēnas uguns, pēc vajadzības pievienojot mazliet ūdens. aptuveni stundu, vai pat vairāk. sāls, sojas mērce, paprikas pulveris un Ungāru gulaša garšas kubiņš. vēl kaut kāda garšviela, kura oriģināli skaitās "picas".
kad gaļa tik mīksta, ka dalās, pieliek kubiņos sagrieztu kabaci, pieregulē garšas (vajadzēja mazliet citrona sulas), uzmaļ melnos piparus.
labi asi. un kož bik savādāk, kā ierasts.
sanāca burvīgi, jāpieraksta.
eļļā pakarsē sasmalcinātu čili, izspiestu ķiploku, piparu graudus un lauru lapas. pievieno pāris sīpolus, pusgredzenos, burkānu un mazliet kapātas pētersīļa saknes.
apcepj, pasautē, pielej pussausu tokajieti. atsevišķi apcepj cūkgaļas gabaliņus, ar mazliet terijaki mērces. liek pie sīpoliem, pievienojot sagrieztu balto papriku (vai kānuto piparu sauc) un dažus ķirštomātiņus (kumato).
sautē zem vāka, uz lēnas uguns, pēc vajadzības pievienojot mazliet ūdens. aptuveni stundu, vai pat vairāk. sāls, sojas mērce, paprikas pulveris un Ungāru gulaša garšas kubiņš. vēl kaut kāda garšviela, kura oriģināli skaitās "picas".
kad gaļa tik mīksta, ka dalās, pieliek kubiņos sagrieztu kabaci, pieregulē garšas (vajadzēja mazliet citrona sulas), uzmaļ melnos piparus.