(no subject)
« previous entry | next entry »
Jan. 5th, 2013 | 09:22 pm
baisi daudz vispār paņem tāds cooking blogs, pat ja ar retiem ierakstiem un nefotošopētām bildēm (rekur šitā pati bija pirmā kas fotošopēta un tik bišķi, ka galīgi neskaitās :) ), kuras tapušas ar ziepju truku, bez statīva vai gaismām, vai īpašas kompozīcijas kaut kādas.
bet nu Sacher kūku es patiešām iesaku, ja vien nav bailes ķēpāties, ne no vienkāršākajiem tas tapšanas process.
bet nu Sacher kūku es patiešām iesaku, ja vien nav bailes ķēpāties, ne no vienkāršākajiem tas tapšanas process.
(no subject)
from: neoplasm
date: Jan. 5th, 2013 - 09:42 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 5th, 2013 - 09:51 pm
Link
es tik zinu, ka par cik padomjlaikos bija problēmas ar produktu izvēli, bieži krēmu taisīja no vārītas putras: milti + piens, ko kūla kopā ar margarīnu.
var būt lai to margarīna garšu nosistu, lika klāt šķistošo kafiju (šo te gan es patreiz mēģinu uzminēt) un kaut kādu konjaku vai kotur.
krēms, kas no miltiem + piena man ir pie Napoleona receptes, var būt tur var kaut ko mēģināt uzeksperimentēt.
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: neoplasm
date: Jan. 5th, 2013 - 10:08 pm
Link
Reply | Parent | Thread
(no subject)
from: zin
date: Jan. 6th, 2013 - 01:16 am
Link
man šķiet, kā reiz margarīns ir tas konsistences veidotājs btw
Reply | Parent
(no subject)
from: str
date: Jan. 5th, 2013 - 09:58 pm
Link
Reply