(no subject)
Jan. 5th, 2013 | 09:51 pm
From:: zin
ja godīgi, man nav ne jausmas :)
es tik zinu, ka par cik padomjlaikos bija problēmas ar produktu izvēli, bieži krēmu taisīja no vārītas putras: milti + piens, ko kūla kopā ar margarīnu.
var būt lai to margarīna garšu nosistu, lika klāt šķistošo kafiju (šo te gan es patreiz mēģinu uzminēt) un kaut kādu konjaku vai kotur.
krēms, kas no miltiem + piena man ir pie Napoleona receptes, var būt tur var kaut ko mēģināt uzeksperimentēt.
es tik zinu, ka par cik padomjlaikos bija problēmas ar produktu izvēli, bieži krēmu taisīja no vārītas putras: milti + piens, ko kūla kopā ar margarīnu.
var būt lai to margarīna garšu nosistu, lika klāt šķistošo kafiju (šo te gan es patreiz mēģinu uzminēt) un kaut kādu konjaku vai kotur.
krēms, kas no miltiem + piena man ir pie Napoleona receptes, var būt tur var kaut ko mēģināt uzeksperimentēt.