Stokmanā. Bet es varu iedot vairākus gramus - man ir svaigi atvērta paka un tas ir tik skābens, ka šaubos, ka pagūšu visu izlietot, pirms tas zaudē savas garšassmaržas īpašības!
redzēju vienu recepti internetā, kur tas tika pieminēts, šķita interesanti pamēģināt. konkrētu nodomu pagaidām nav, bet man mājās ir lieli garšvielu krājumi un gatavojot pievienoju lietas "uz dullo"
(no subject)
from: helvetica
date: Dec. 9th, 2019 - 03:45 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 10th, 2019 - 09:23 am
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: zin
date: Dec. 11th, 2019 - 02:56 pm
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: kihelkonna
date: Dec. 9th, 2019 - 04:19 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 10th, 2019 - 09:25 am
Link
Reply | Parent
(no subject)
from: lapsamaza
date: Dec. 9th, 2019 - 05:59 pm
Link
Reply | Thread
(no subject)
from: zin
date: Dec. 10th, 2019 - 09:25 am
Link
Reply | Parent