zilnezal ([info]zilnezal) rakstīja,
@ 2022-12-20 00:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāpēc vīrieši, kuros es iemīlos neiemīlās manī? ai, es zinu, esmu bērnišķīga. es meklēju kopīgo viņos, un atradu. visbūtiskākā kopīgā īpašība bija kkāds autentiskums, nu, godīgums, pārliecinātība par to un neizpatikšana. Nu, skaidrs, ka visiem gadās, bet kaut kas viņos visos bija ļoti patiess. Kaut kas arī augstprātīgs. Kaut kas piekasīgs, kretīnisks mazliet. Kaut kas ļoti, ļoti, ļoti mīļš un sirsnīģs. Kaut kas atsaistīts. Man vēl par šo jāpadomā. Bet tikai viens no viņiem manī iemīlējās. Un kas kaiš pārējiem? Nu, man ļoti ļoti patikuši ir vairāki, bet es runāju par to apsēstību, to pēkšņo zibsni, nevis palēnību. Divi no viņiem iemīlējās citās, nevis manī, un tagad man jādomā par to. Viņas visas ir teicamnieces, viņas visu dara izcili un kārtīgi. atkal pret to atduros. mans haoss aizrauj mani prom un liek skatīties, kā varētu būt, ja nebūtu tā, kā ir. bet ir ok, nesūdzos. ir, par ko rakstīt. neturu ļaunu prātu. manī ir arī saprātīgā daļa, kura ziņ ka tgd vnk ņemos, bēdājos, bērnišķīgi apvainojos, tas ir ok, tā drīkst. es zinu, es visu reāli saprotu, ja. bet ak jel šķiet, ka tikai vienreiz man paveicās ar tādu abpusējību, vairs ne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2022-12-20 08:57 (saite)
viens no vērtīgākajiem jautājumiem, kas jāuzdod, ir - vai viņš tev pašai ir gana labs un patīk? nevis "vai es esmu gana laba un viņam patīku?".

es atceros, ka tolaik, kad mocījos līdzīgās mokās, vienmēr domāju "jā, jā, skaidrs, ka patīk, nevienas šaubu ēnas, ka patīk; nu bet kāpēc es nepatīku?!".

vēlāk atskatoties (pēc gadiem, pēc daudziem gadiem), es sapratu, ka viņi man būtu ārkārtīgi nederīgi, ar viņiem kopā būtu bijis neiespējami būt, lai slavēts allahs un buda, ka es viņiem nepatiku!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?