Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-01-30 15:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Atnaakusi maajaz peec 4 stundaam fizikas olimpiaades,noleemu risinaat svariiguz uzdevumus. PIem, saprast, kaapeec mans Norton Antivirus un Norton Firewall (shaajaa viirusu tik biistamajaa laikaa) neapdeitojas vairs. NU protams, taas progas es kachaaju no neta ( un abas pagaidaam straadaa teicami) un taapeec maybe arii probleemas, bet nu nevaru updeitot. Subscribtion serices prasa kodus, kuru, protams, man nav un pavadfailos arii nevaru atrast. Blaa. can somebady help me?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re:
[info]zebra
2004-01-30 17:37 (saite)
Uztaisam revoluuciju? Es pat esmu ar mieru mainiit nosaukumu savai skolai, jo tai neesmudikti piekjeerusies ( maacos tajaa 2,5 gadus un par saveejo uzskatu Ziemeljvalstu gjimnaaziju) ..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]aktrise
2004-01-30 17:38 (saite)
Ziemeļvalstu? Tur man daži paziņas mācās :)
Mūs taču gribēja pārdēvēt par Āgenskalna vidusskolu, bet nu k-kā tā nevarēja, jo mēs neatbilstam videnes standartiem, nu lūk, bet ja tā padomā, tik un tā līdzīgi - AV un AVĢ :) psec

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re:
[info]skalpelis
2004-01-30 22:26 (saite)
Es tāpatās ;)
Kauču skolā vairs savu mūžu nemācīšos, cerams ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]zebra
2004-01-30 22:36 (saite)
NJaa, es arii ceru..vispaar manupraat 12 klases ir par daudz, shogad juutos taa it kaa kreeslus tikai striikjeetu - nu nenesas galiigi un maaciishanos vairs un taapat maaca augstskolas vielu.
Bet Ziemelene juutaas kaa maajas, kuraas atgriezties..kaut nedaudz savaada ir sajuuta, ka aizejot uz turieni cilveeki daudzi citi un pashu vairs nepienjem tik dabiigi - dezhurante taa shkjiibi skataas. Un tomeer es zinu, kuraa vietaa vislabaak seedeet uz kaapneem, to, cik forshi iekaartota kefejniica un kur atrast pagraba sporta zaali..[nopuuta]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re:
[info]skalpelis
2004-01-30 22:52 (saite)
mja.. vecā labā skoliņa...
vienīgi - nu jā, tie skolnieki jaunie..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?