Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-06-20 19:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SIEVIETES MISIJA
Issti sievishkjiigas probleemas. Jau 2 meeneshus peerku kurpes (vienas un taas pashas). Beidzot nopirku. Nezinu vietu Riigaa un Paardaugavaa kur veel neesmu bijusi shajos mekleejumos...(iznjemot Molu un Doli, kur, droshi vien, tie pashi veikali, kas citos t.c.). Thanks God and my friends Dacii un Liigai kas paarmainjus mani uzpaseeja shitajaa visaa...nu vinjas varees atpuusties kaadu briidi.
CIk gruut gan dazhreiz buut sievietei...viirieshi to pat iedomaaties nevar, kas muus shajaa dziivee tik nenomoka.
Un iepirkshanaas maanija mani apseedusi...ja veel tik ir nauda, tad shito niecinju un shito apgjeerba gabalu...:)...today jau teicu draudzenei: "ved mani maajaas, pirms es veel ko stulbu izdaru.."
Nu labi, esmu iesleegusies maajaas, kur vairaak pirkumu izdariit nevar...aa, vispaar tak i-netaa iepirkties arii var...:)

Un tad nu te interesants raxtinjsh kaa kljuut likteniigajai sievietei . Taa starp citu...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zebra
2003-06-22 10:59 (saite)
Hmm...negribu buut pesimista, bet man-taa-domaat iz gadiijumi, kad ar "eeshnu vairaak" nevar paliidzeet...nu, tjipa, eed vai neeed, a labumaa neiet. O.k., citi cilveeki (preciizaak - citi sievishkji) par to apskauzh, bet ne jau vienmeer patiik izskatiities par skeletinju un veseliibs probleemas ari rodas...jaa, un apgjeerbs. Skatos un skauzhu draudzenei, kura ir "iisaaka un un plataaka"un ieesjot viekalaa var uzvilkt visu, kas pagadaas, a man par platu un iisu..:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?