Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2003-06-20 19:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SIEVIETES MISIJA
Issti sievishkjiigas probleemas. Jau 2 meeneshus peerku kurpes (vienas un taas pashas). Beidzot nopirku. Nezinu vietu Riigaa un Paardaugavaa kur veel neesmu bijusi shajos mekleejumos...(iznjemot Molu un Doli, kur, droshi vien, tie pashi veikali, kas citos t.c.). Thanks God and my friends Dacii un Liigai kas paarmainjus mani uzpaseeja shitajaa visaa...nu vinjas varees atpuusties kaadu briidi.
CIk gruut gan dazhreiz buut sievietei...viirieshi to pat iedomaaties nevar, kas muus shajaa dziivee tik nenomoka.
Un iepirkshanaas maanija mani apseedusi...ja veel tik ir nauda, tad shito niecinju un shito apgjeerba gabalu...:)...today jau teicu draudzenei: "ved mani maajaas, pirms es veel ko stulbu izdaru.."
Nu labi, esmu iesleegusies maajaas, kur vairaak pirkumu izdariit nevar...aa, vispaar tak i-netaa iepirkties arii var...:)

Un tad nu te interesants raxtinjsh kaa kljuut likteniigajai sievietei . Taa starp citu...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tawreniz
2003-06-20 20:43 (saite)
nu taa jau ir ar to iepirkshanoz =]saakumaa baigi patiikami bet kad nevar atrast to ko vajaga saak jau riebtiez..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-06-20 20:47 (saite)
aha...es jau biju izmisumaa...biss besii un nevari saprast - vai pashas prasiibas pret mekleejamo objektu ir neiespeejamas vai arii es nepeeju neko atrast...:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tawreniz
2003-06-20 20:50 (saite)
man mamma vienmeer saak kliegt virsuu ja esmu ar vinju kopaa atnaakusi iepirktiez :DD vinja saka ka es pati nezinu ko gribu bet ta nav jo man ir skaidri nosprausts meerkjis bet nekur nekaa taada kaa man vajaga nav!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-06-20 23:16 (saite)
Absoluuta taisniiba. Pilniigi mans gadiijums. Veel var pievienot to, ka maamikjiitis neveelas staigaat pat ne uz 1/3 to vietu, ko es esmu iecereejusi, un tad, kad izstaastu savus detalizeetos redzeejumus, par to ko-kaadu man vajag, she says, lai sapelnu miljonu un tad domaaju...apmeeram taadaa garaa..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sivns_sniegaa
2003-06-21 16:04 (saite)
mjaa.. mani kaitina iepirksanaas, arii tas pac ka esmu kauko izdomaajusi ko man vajag bet neko taadu nerazjo. vai arii kas attiecas uz apgjeerbiem, tad manam apkaartmeeram attieciibaa uz manu garumu laikam nekas nav paredzeec, tapeec es vairs necensos mekleet sev piemeerotas bikses bet suju pati. ek tapeec man arii besii iepirksanaas jo man parasti nekas neder.

ek. buus vairaak jaaeed. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2003-06-22 10:59 (saite)
Hmm...negribu buut pesimista, bet man-taa-domaat iz gadiijumi, kad ar "eeshnu vairaak" nevar paliidzeet...nu, tjipa, eed vai neeed, a labumaa neiet. O.k., citi cilveeki (preciizaak - citi sievishkji) par to apskauzh, bet ne jau vienmeer patiik izskatiities par skeletinju un veseliibs probleemas ari rodas...jaa, un apgjeerbs. Skatos un skauzhu draudzenei, kura ir "iisaaka un un plataaka"un ieesjot viekalaa var uzvilkt visu, kas pagadaas, a man par platu un iisu..:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?