Zebra ([info]zebra) rakstīja,
@ 2004-08-30 18:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kaa lai es uzticos vietai, kas mani ir nodevusi..maajas man vienmeer ir bijushas MĀJAS - kur gibas atgriezties, kur uztureeshanaas saspringtas dienas viduu kaut uz piecaam minuuteem dod atkal speeku, kur esmu mieraa ar sevi un kur man apkaart ir manas lietas..bez kuraam es jau zaudeeju dalju sevis. Bet tagad, kad zinu, ka kaads pa shejieni ir staugaajis netiiriem apaviem ( diivaini, tas mani uztrauc vairaak kaa viss cits), izvandiijis manas mantas, papiirus, rakaajies pa skapjiem, izgaazis to saturu, savaacis to, ko uzskatiijis par daargaako..kaads ir ieliidis manaa privaatajaa teritorijaa..it kaa jau skan klasiski - uzlauzts un apzagts dziivoklis - bet cik personiigi aizskaroshi tas ir, kad ar pashu atgadaas! Man pat tik ljoti nesaap taa videoparatuura etc, cik, piemeeram, savi sudraba gredzeni ( kurus steigas deelj no riita neuzliku pirkstos), daavinaati, pirkti, izpelniiti..jaa,arii ĀVĢ grdzens, kuru soliijos kaa gruutiibu paarvareeshanas ziimi ar lepnumu neesaat liidz muuzha galam..un taa sajuuta, ka kur tik skaros klaat, to ir dariijushi arii kaadi citi, jo nekas, burtiski nekas nav taa,kaa es to atstaaju. Un zudusii droshiibas sajuuta maajaas. Shobriid esmu viena, un man ir bail. Es negribu paarvilk darba dreebes, es negribu te uzkaveeties. Auksti. Un doma, ka var naakt atkal..pat tas nedzudzaas veertiigaas mantas, kas mums te ir, ir ar darbu un atteikshanos no citaam lietaam nopelniitas, kaut vai shis dators. Un riit taa arii vairs var nebuut. Bljaaviens, un vienas durvis tachu bija atsleegtas, nevis atlauztas..Es gribu raudaat..


(Ierakstīt jaunu komentāru)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]zebra
2004-08-30 19:21 (saite)
protams. tikai ĀVĢ es paardziivoju, bet maajaas es gribu dziivot. Ir atshkjkiriiba.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]zebra
2004-08-30 20:48 (saite)
1)valsts iestaades 2 h laikaa atbrauca, un , ja nav vismaz 3kaarsha slepkaviiba, pirkstu nospiedumus nenjem
2)tiek domaac par jaunaam durviim. bet liidz tam...
3)kaiminjiem ir. skaljsh. parasti visi domaa, ka pie manis. shie laikam ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]zebra
2004-08-30 20:57 (saite)
3 gabali aprunaajaas, pajautaaja, vai draudzeneem braalji nav narkomaani vai bijushie cietumnieki. ljoti labpraat panjeema manu gredzena ziimeejumu (ne jau atrashanas deelj,vienk. labi atpaziistams un atshkjiriigs), padalijaas domaas par metaala durviim,pat laagaa lauzuma vietu neapskatot..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]zebra
2004-08-30 21:08 (saite)
patiesiibaa tikai es maamikjiiti pierunaaju, ka policija vispaar jaasauc..sviests vispaar. mentozauri un nabaga izsamisushi apzagti cilveecinji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

(Atbilde no iesaldēta lietotāja)

[info]efix
2004-08-31 11:17 (saite)
Piekriitu. Man pat tikai peec pirmo durvju atlauzshanas atbrauca eksperti pirkstu nospiedumu nonjemshanai un paarbaudei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2004-08-30 19:33 (saite)
njuz moš laiks tad arī padomāt par durvju sargiem. Signalizācija un liels, nikns suns.
Dzīvokļi ne no viena garnadža nav nosargāti. Varbūt tomēr šajos gadījumos sava veselība ir svarīgāka, nekā nozagtās mantas. Jo paliekot vienam mājās, viskaut kas varēja atgadīties.

(Atbildēt uz šo)


[info]efix
2004-08-30 19:54 (saite)
Njaa, juutu liidz. Vienmeer atceros jau taas triis reizes, kad pirmaas durvis bija atlauztas, bet par laimi taalaak nekas nebija.. iisti pat nevareetu iedomaaties kad kaads buutu staigaajis pa manu istabu vai tamliidziigi..

(Atbildēt uz šo)


[info]ns
2004-08-31 22:27 (saite)
ės jau otro dienu piedomāju, cik labi, ka kārtējā reizē (kādos divos mēnešosotrā) vīriņiem izdevāš tik vien kā stenderi sačakarēt un nevis dabūt durvis vaļā...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zebra
2004-09-04 18:24 (saite)
nu jaa..baisi, bet tomeer..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?