zebiext ([info]zebiext) rakstīja,
@ 2010-03-18 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
.....
kāpēc šitā???
:(

vērties un lasīt šeit: http://www.diena.lv/lat/izklaide/literatura/aizdomu-par-autortiesibu-parkapumiem-del-aptur-e-bibliotekas-darbibu#comments


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zebiext
2010-03-18 16:28 (saite)
tomēr,
ja viss kas rakstīts Dienā ir taisnība - tad es sapratu, ka tās grāmatas par kurām bija cepiens un uztraukums jau ir izņemtas ārā no e-bibliotēkas; interesants moments (ja tā tiešām ir taisnība) - ka vienu no sūdzībām iesniegusi ZvaigzneABC, kuras grāmatu šajā bibliotēkā vispār nav bijis.... vai tas būtu uztverams kā ZvaigznesABC satraukums par vispārēju principu ievērošanu, jeb uztraukums par to, ka cilvēki aizvien vairāk lieto dažādus e-rpoduktus, t. sk. grāmatas, tādejādi kaitējot Zvaigznes biznesam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]thel
2010-03-18 16:32 (saite)
btw ir bijušas zvaigznes grāmatas :) piem., atceros, ka bija Kūles 'Filosofija', tāpēc šāds apgalvojums ir melošana. Un tas, ka Zvaigzne rūpējas par savu biznesu - kas tur nosodāms? Un ar kādām tiesībām kāds var uzņemties šefību pār citu darbiem? Piemēram, ir izdevniecības, kas apzināti neliek darbus e-vidē, jo uzskata, ka grāmatas ir arī tipogrāfisks brīnums. Domājams, ka šādā gadījumā būtu dubultnepatīkama grāmatas pārpublicēšana. + autortiesības maksāja tikai tiem, kas paši (!) pieteicās - vai nav absurdi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?