Depresīva troļļa piezīmes - [entries|archive|friends|userinfo]
zazis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 8th, 2023|04:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tas brīdis, kad resorts man sāk stāstīt, ka pandēmija ir pa īstam un vispār nav beigusies, jo tā saka WHO. Jauki, izskatās, ka tā bija mana pozitīvā domāšana, kas lika teikt, ka pandēmija cauri, ļoti atvainojos, turpinām piesargāties. Paldies resortam par atgādinājumu.

http://klab.lv/users/gnidrologs/1031514.html?thread=6569818#t6569818
linkpost comment

Comments:
From:[info]antiprojekcija
Date:January 8th, 2023 - 10:51 pm
(Link)
Es esmu sapratis to loģiku - brīvā runa, zinātne, utt, tiek piesauktas nevis tāpēc, ka viņiem tās kaut mazākajā mērā kasītu, bet gan tāpēc, ka mums tās ir svarīgas. Tas ir vienkārši veids kā "apelēt pie mūsu sirdsapziņas". Tāpēc viņi var gadiem (aplami) ķērkt par brīvās runas trūkumu twitter/facebook, bet pēc Maska izgājieniem vienkārši parausta plecus. Tāpēc viņi putām uz lūpām var aizstāvēt kaut kādas atsevišķas publikācijas, bet brīvi ignorē lielo zinātnes masu.

Gnidrīti un co neinteresē ne patiesība, ne taisnīgums, ne gods, bet tikai un vienīgi uzvarēt viņu iedomātajā cīņā pret pašu izfantazētajiem "wokijiem" vai "kultūŗmarksistiem" vai kas nu kuru dienu ir aktuālais bubulis. Patiesībā konservatīvo cīņa (kā gandrīz katrā paaudzē) ir vienkārši pret lietām, kuras nesaprot.
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:January 8th, 2023 - 11:00 pm
(Link)
pilnībā tev piekrītu.
man vienkārši rodas sajūta, ka, ja viņiem nedaudz neatgādina par ilūzijām, kurās viņi dzīvojas, tad viņi pārāk sāk aizrauties ar biedēšanu. ja gana daudz un bieži atkārto melus, tad ar laiku tiem visi sāk ticēt. tāpēc reizēm nepaslinkoju un atgādinos. atraujos daudz žults un personīgu apvainojumu arī žurnālā, kurā esmu izbanots. ja neuznāk dusmas, reizēm ir pat smieklīgi, biežāk gan skumīgi.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:January 9th, 2023 - 12:06 pm
(Link)
Tas ir gnidrs tevi vispirms izbano un pēc tam tevi komentē?
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:January 9th, 2023 - 10:56 am
(Link)
Mnjā, es arī tev piekrītu. Vēl kaut kad agrāk gnidrologs un co centās saglabāt vismaz kaut kādu ārējo tēlu, ka viņiem interesē patiesība un godprātīga notikumu izvērtēšana. Bet tagad jau, kā skatos, vakcīnnīšanas vārdā drīkst "citēt" zinātniekus, kas nomiruši pirms nīstamā vakcīna vispār bija padomā, kā arī smieties par to, ka no veselības komplikācijām nomiris ar vēzi smagi slims cilvēks. Nezināju, ka pēc vakcīnnīdēju domām, COVID vakcīnai vajadzēja mūs padarīt imūnus pret nāvi.
From:[info]adinkra
Date:January 9th, 2023 - 03:06 pm
(Link)
Cīņa pret lietām, kuras nesaprot un NEgrib saprast. Jo tad būtu jāmācās, un to uj kā negribas darīt. Pēc sevis spriežu.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:January 9th, 2023 - 05:27 pm
(Link)
Precīzi!
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:January 16th, 2023 - 02:08 am
(Link)
Tajā, cik ļoti valdības ignorēja zinātni, ka vakcīnas neaizsargā no kovida infekcijas pārneses, un turpināja ieviest vakcīnu mandātus, nav nekāda sakara ar konservatīvajiem. Piedod, bet tavā rakstītajā es joprojām redzu tikai nostāšanos vienā vai otrā pusē, nevis zinātnes izpratni.

Arī par mājsēdēm un citiem ierobežojumiem – tie jaunākiem cilvēkiem ir izrādījušies nāvējošāki nekā kovids. Atšķirība ir tikai gados vecākiem cilvēkiem, kuri bija jāaizsargā, nevis jālaupa bērniem iespēja apmeklēt skolas.

Kad es uz šīm lietām norādīju cibā, cilvēki man uzbruka ar šādiem tekstiem – tu gribi teikt, lai viņi visi (bērnu utt.) mirst nost?