Pats par sevi -

8. Jan 2015

 wowow@00:00

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Kaķītim vismīļākais dzēriens ir egļūdens. Otrajā vietā - vannas ūdens. Pēdējā (protams) - ūdens no oficiālā ūdens trauciņa.

(5 raksta | ir doma)

Comments:

blond / 8. Janvāris 2015@00:09
Borisam puķūdens un ūdens no krūzītes pie manas gultas. Grietai - tekošs no krāna. Oficiālās bļodiņas ūdens tiek lietots ārkārtīgi reti. Es vispār esmu redzējusi vien dažas reizes. Noteikti tad, kad atstājam šos uz pāris dienām un naktīm vienus.
(Reply to this) (Link)
barbala / 8. Janvāris 2015@00:36
Varbūt kaķīši aiz saviem pūkainajiem kažociņiem dziļi sirdī slēpj īstu pioniera dabu- vajadzību pārvarēt grūtības?
(Reply to this) (Link)
green_boulevard / 8. Janvāris 2015@02:36
Mans kaķis arī nekad nedzēra no viņa spešial trauciņa, kas atradās blakus ēdienam, tādēļ padzirdējuši kādu triku mēs to izmēģinājām un atrisinājums ir radies, tagad ūdeni dzer. Triks-
savietot pa dzīvokli it kā nejaušus ūdens trauciņus. Piemēram, uz palodzēm vai stūros vai kur nu kaķis staigā. manam ķaķim tagad patīk it kā nejaušs ūdens trauciņš uz palodzes pie balkona durvīm. viņš uzlec uz palodzes paskatīties pa logu un redz- o!ūdens! un laiski dzer kā kaķim pienākas. nu jau pieradis un zin, ka tas ir viņa trauciņš kas viņu tur gaidīs. protams, ziedu vāzes un izlietnes vēljoprojām kārdina, bet vismaz dzer arī no kaut kā sava.
moš variet izmēģināt ko līdzīgu. :)))
(Reply to this) (Thread) (Link)
rasbainieks / 8. Janvāris 2015@03:45
tikai jāatceras tāds aspekts – jo vairāk trauciņu pa visu māju, jo biežāk tie tiks izgāzti/izšļakstīti
man ir drusku cits workarounds – tam kaķim, kura galvenā interese ir izlietne, turu dzeramtrauku izlietnē vai vismaz blakus izlietnei, ja nu ir gadījies izlietni aizkrāmēt ar traukiem
(Reply to this) (Parent) (Link)
up / 8. Janvāris 2015@08:38
Manējā lok no poda. Otrs no suña błodas
(Reply to this) (Link)
blog counter