Pats par sevi - Par sūro

5. Sep 2008

 wowow@22:01 - Par sūro

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Rakunčegam par prieku: šodien pavadīju mīļo sievu tapešu meklējumos. Gaidot, kamēr ziemas, apkures cenu un ekonomiskās krīzes rezultātā nekustamā īpašuma tirgus iegūst tīkamu price/performance attiecību, izlēmām, ka pagaidām dzīves apstākļus ģimenē uzlabosim, apmainot mūsu guļamistabu ar bērnistabu vietām. Mūsējā ir lielāka un patiesībā vieta netiek izmantota- bez gultas un gludināmā dēļa tur nekā nav, savukārt bērniem jebkura istaba būs par mazu, ņemot vērā rotaļlietu daudzumu, to izkliedi un to, ka katram tagad ir pa galdam (Ikea rullē). Mūsu jaunajā guļamistabā tātad uz sienām gozējas lācīši ar grāmatām.

Kā vīrietis pērk tapetes- brauc uz (tuvāko) veikalu, atrod normālas tapetes (tādas kas gan normāli izskatās, gan nemaksā nejēdzīgu summu par rulli) un nopērk. Ka tik daudzmaz pēc guļamistabas izskatās, tāpat tajā istabā tikai guļam un pārguļam un abu šo nodarbju laikā tapešu raksta un krāsu nianses nav uzmanības fokusā. Basta. Sieviešu loģika saka, ka jābrauc uz vēl vienu veikalu un jāpaskatās arī tur. Varbūt tur ir kaut kas labāks vai arī tas pats, bet lētāks. Un pēc tam uz vēl vienu veikalu. Un pēc tam vēl uz vienu. Un vēl. Rezultātā ir nobraukti x kilometri, patērētas y stundas un atrasti trīs veikali, kur katrā ir vienas labākās (normālas) tapetes. Un nekas jau nav kļuvis vieglāk, gluži otrādi. Kā tagad lai izvēlas?

(5 raksta | ir doma)

Comments:

barbala / 5. Septembris 2008@22:21
Tagad vajag aizbraukt uz vēl 3 veikaliem, lai būtu no kā izvēlēties un tad, pēc nelielām pārdomām, nolemt krāsot mazliet neuzkrītošā, bet patīkamā tonī.
(Reply to this) (Link)
dejavu / 5. Septembris 2008@23:14
Manās attiecībās lomas ir mainītas.
(Reply to this) (Link)
annuska / 5. Septembris 2008@23:41
mums kādu gadu šitāte samainītā guļamistabā bija paklājs ar zvēriņiem
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 6. Septembris 2008@01:48
bezdarbnieka laika īsināšanai:
- krāsojam sienu vai līmējam neitrālu vienkrāsas tapeti.
- pārgriežam uz pusēm kāpostgalvu (tagad ir nopērkami jaunie).
- kāposta puses sfēriskajā daļā izdobjam caurumu, kurā ievadām burkānu.
- turot aiz oranžā roktura, mērcam kāpostu ar plakano virsmu krāsā un šablonējam uz sienas vēlamo ornamentu.

apdrukātas tapetes, gandarījums par paveikto + lapa Deko, visdrīzāk, būs.
(Reply to this) (Link)
murse / 6. Septembris 2008@10:40
:DDDDD zini, man arī tuvs pirmais variants.Patieībā mums ir otrādi, ka es saku - eu nu davaidavai nopērkam fiksāk un ejam ēst/gulēt/luņot, un Lācis nopietni saka - nē, bet ir jāpaskatās vēl nelsā un tad tai otrā veikalā un tad tur pie minskas ir vēlviens.. vē!!! Maniaki!!! Es beigās esmu gatava nopirkst arī kaut ko plastmasas, rozā un spīdīgu, lai tikai tiktu vaļā no tāsvazāšanās. Points esot tipa, ka "jāizdara rūpīgi pārdomāta izvēle", "jāizpēta piedāvājums kārtīgi".
(Reply to this) (Link)
blog counter