Pats par sevi -

24. Jul 2008

 wowow@22:04

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(13 raksta | ir doma)

Comments:

leocat / 24. Jūlijs 2008@23:50
Es šodien sablenderēju milzu bļodu ar gaspazzio (nu tādu bagātīgu - ar tomātiem, papriku, gurķiem, ķiplokiem, sīpoliem, seleriju, pipariem, ķimenēm, baziliku, raudeni, sāli, ciabatu, etiķi(iem) un olīveļļu).
Žēl, ka dabūnamie tomāti nav tik tomātīgi un jāliek klāt tomātu sula.
Bet beigās baigi daudz sanāca :)

Tagad viņa ievelkas un rīt karstumā būs pašā laikā ar bazilika lapiņu, nesaldo putkrējumu un ciabatas šķēli.
Nevaru nociesties - ik pa brīdim iemērcu karoti nolaizīšanai :)
(Reply to this) (Link)
blog counter