Pats par sevi - Komentāri

leocat / 24. Jul 2008@23:50

Es šodien sablenderēju milzu bļodu ar gaspazzio (nu tādu bagātīgu - ar tomātiem, papriku, gurķiem, ķiplokiem, sīpoliem, seleriju, pipariem, ķimenēm, baziliku, raudeni, sāli, ciabatu, etiķi(iem) un olīveļļu).
Žēl, ka dabūnamie tomāti nav tik tomātīgi un jāliek klāt tomātu sula.
Bet beigās baigi daudz sanāca :)

Tagad viņa ievelkas un rīt karstumā būs pašā laikā ar bazilika lapiņu, nesaldo putkrējumu un ciabatas šķēli.
Nevaru nociesties - ik pa brīdim iemērcu karoti nolaizīšanai :)

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter