Nezinu, kuru vakaru pēc kārtas jau (ie)dzeru, bet vakardiena bija ekselenta: pārmaiņas pēc dzērām vīnu un tā. lai būtu par smuko, arī ēdieni bija pa smuko uz grilla pašrocīgi taisīti:
- sākumā Sky šašliks (objektīvi labākais ko gatavā veidā iespējams nopirkt lielveikalos)- pirmā porcija uz pārāk kartsajām oglēm apdega
- pēc tam dārzeņi- paprika, uz pusēm pārgriezta, baklažāns, tāpat uz pusēm - sanāca dievīgi, baklažāns kusa mutē. tas viss tika lietots kopā ar franču sarkanvīnu, bija visnotaļ labi
- pēc tam nāca lasis, uz grilla, pēc tam, kad gatavs, mazliet apkaisīts ar rupjo sāli, klāt pieēdot uz grilla ceptus tomātus (kusa mutē tāpat kā baklažāns), cukini, to pašu baklažānu un papriku, klāt pielaužot svaigu, kraukšķīgu bageti, klāt- rīslings un savignon blank no austrālijas un jaunzēlandes, bija nenormāli labi, ka es jums saku
- bet tad, pašās beigās- ogles jau bija aprimušās un deva stabilu nelielu siltumu un uz tām tika ceptas tīģergarneles, kas pirms tam tika iemarinētas medus un citrona sulas maisījumā (nedaudz pievienojot olīveļļu), mmmmm, ar ļoti labu chablis, debešķīgi, debešķīgi.
Brīvdienās jāizvelk grils un jāsapērk dārzeņi, lasis un garneles.