chaika / 24. Jūlijs 2008@22:19 | |
lieliem šampinjoniem izņem kātiņus un tur sabāž sieru, ko aizdara ar krējuma pikanto mērcīti un liek uz grilla
arī jam, jam :)
wowow / 24. Jūlijs 2008@22:23 | |
vīriešcilvēki ar tādām smalkām lietām netiek galā
chaika / 24. Jūlijs 2008@22:29 | |
nu beidz, šitas nav smalki, ar smalkām lietām arī es netieku galā, lai kāds cilvēks arī būtu
skuka / 24. Jūlijs 2008@22:33 | |
Ir, ir - tas jau ir smalki un pat drusku samāksloti. Man, piemēram, patīk visu cept (gatavot) pēc iespējas brutāli. Ja tā var teikt. Pēkšņi likās, ka tas ir pareizākais vārds, lai apzīmētu to smalkumu, kas piemīt tīriem produktiem, bez milzums garšvielu un gatavošanas.
Bet tas man tikai tāds periods, ies lieliski spēji novērtēt arī tādus ēdienu, kuru sagatavošana prasa diennakti un vairāk:)
chaika / 24. Jūlijs 2008@22:42 | |
nu a vnk šampinjons ar sieru?
protams, pliki grillēts šampinjons būtu visvienkāršāk un arī ļoti baudāmi, bet ar sieru kā podziņa jaciņai!
ar labu sieru viss garšo labi?
chaika / 25. Jūlijs 2008@00:29 | |
jāaaaaa :)))))