Pats par sevi - Komentāri

skuka / 24. Jul 2008@22:33

Ir, ir - tas jau ir smalki un pat drusku samāksloti. Man, piemēram, patīk visu cept (gatavot) pēc iespējas brutāli. Ja tā var teikt. Pēkšņi likās, ka tas ir pareizākais vārds, lai apzīmētu to smalkumu, kas piemīt tīriem produktiem, bez milzums garšvielu un gatavošanas.
Bet tas man tikai tāds periods, ies lieliski spēji novērtēt arī tādus ēdienu, kuru sagatavošana prasa diennakti un vairāk:)

Read Comments

Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
blog counter