bona fide ([info]viux) rakstīja,
@ 2013-10-23 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pseido izmisums
galva pārbāzta ar informāciju par to, cik ļoti daudz kas nav veselīgs, ka vairs nezinu, ko lai ēd. ok, dārzeņi un ne glutēna graudaugi esot patvērums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]apelsiins_
2013-11-03 03:41 (saite)
Santa, te nu es gan nepiekrītu. Nejauc veselīgo/neveselīgo ar tām modes žurnālu ēšanas fāzēm. Ja iebrauc veselīga uztura īstenajos principos - tie nemaz tā nemainās.

Viss kas pa tiešo nāk no dabas - ir labs un tas nekad nemainīsies. Protams ir faktors, kā ķīmiskā apstrāde, bet citādi princips nemainīgs. (augļi, dārzeņi, rieksti, sēklas, žāvēti augļi)

Cukurs, milti un to izstrādājumi nekad nav bijuši veselīgi un nekad arī nebūs. Tikai tukšās kalorijas, kas pārvēršas taukos. (sanāk milzīga produktu grupa).

Termiskā apstrāde (vārīšana/cepšana) iznīcina daudzas labās vielas.

Gaļa kuņģī pārstrādājas ilgi un principā tur pūst. Mazākais no ļaunumiem ir lauku sētā audzināts gaļaslops. Cūkgaļa jebkurā gadījumā ir neveselīga.

Jo vairāk soļi ir veikti, lai no dabā sastopamā tiktu izveidots kaut kas, jo principā mazāka vērtība un lielāks neveselīgums tam būs.

Neraudzētie piena produkti mums īsti nav piemēroti laktozes dēļ, kuru kuņģis panes diezgan slikti, visi piena produkti ir skābi, pēc būtības, kas nozīmē, ka lai to skābi neitralizētu, ķermenis ziedo savu kalciju, neitralizēšanai, kuru tu pēc tam izčurā ārā, bet kauli paliem trauslāki. Un nē, mēs kalciju no govs piena organismā praktiski neasmilējam necik.

Es šaubos, vai manis minētie faktori ir jebkad mainījušies. Vienīgais kas atšķiras ir - tagad mums ir internets, lai mēs varētu arī šīs zināšanas uztvert, nevis klausīties mūsu vecmāmiņu teiktajā. Arī paskatoties uz mūsu neveselīgajiem pusmūža ļautiņiem var diezgan labi saprast, ka mūsu ierastais uzturs nodara daudz ļaunuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?