|
[Jul. 24th, 2014|01:38 pm] |
|
|
|
Comments: |
Jemam vīnu, atjaucam ar toniku, kaķ, nu nav nemaz tik sarežģīti :)
| From: | kakjux |
Date: | July 24th, 2014 - 03:05 pm |
---|
| | | (Link) |
|
mans jautaajums principaa vairaak bija par to, kaadu viinu izveelas pie tonika? :D bet shii vareetu buut lieliska ideja kaa weekendaa tikt galaa ar iesaakto, ne paaraak garshiigo baltviinu.
juutos pacilaati iedvesmota un arvien vairaak gaidu weekendus, jaa.
From: | zirka |
Date: | July 24th, 2014 - 03:12 pm |
---|
| | | (Link) |
|
negaršīgs noteikti derēs
Izvēlas tupa lētāko, protams :)
| From: | kakjux |
Date: | July 24th, 2014 - 03:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ak nu, tas ir paaraak vienkaarshi :D
Savukārt, ja pāri paliek negaršīgs sarkanvīns, tad to var pielietot studentu dzērienā "vina kolada", atjaucot ar kolu :)
| From: | kakjux |
Date: | July 24th, 2014 - 03:25 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tas gan izklausaas visai biedeejoshi :D
Nav, nav! Tas viens no maniem mīļākajiem dzērieniem, tiešām garšo forši!
Godīgi sakot, neesmu pati dzērusi, atceros, ka kolēģi savulaik tādu lietoja. Būs kādreiz jāpamēģina. Kaut kā neiedomājos vienās kāzās, kur bija tikai pussaldie vīni, varēja taču atjaukt ar kolu, citādi viņi nebija dzerami :)
Galvenais, lai svaiga kola, daudz ledus un tad jebkurš vīns aiziet, gočpendel! :] | |