Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Apr. 5th, 2014|01:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[music |Eels / Happy hour (We're gonna rock)]

Lai divreiz nav jāceļas kājās — mazliet piepucēsim iepriekšējo oratoru neprecizitātes formulējumos.

Čehijā zāle NAV legāla. Jā, protams, te ir atļauts ļoti daudz no tā, kas kārtīgu Kristīgo Vērtību Aizstāvi un Veselīgu Sārtvaidzi noved līdz pirmsinfarkta stāvoklim, bet nekāda zaļā paradīze te nav vis. Iespējams, konfūzs iestājies dēļ diviem apstākļiem, pirmkārt — zāle te ir oficiāls recepšu medikaments (izkaisītā skleroze, epilepsija, parkinsons, arī kā analģētisks līdzeklis). Apbrīnojami, ka bija jāpaiet tik ilgam laikam, lai saprastu, ka salīdzinot ar citu recepšu ķīmiju — nav nekādu iemeslu liegt cilvēkiem ārstēšanās iespējas tikai dēļ mitoloģiskās "ajajaj" auras.

Otrkārt — tā ir dekriminalizēta, un nav jābīstas, ka dēļ samērīga apjoma paciņas kabatā jūs kāds varētu iegruzīt rokudzelžos un pēc tam vaimanāt presē par "pieķerts ar narkotiskajām vielām". Tas, savukārt, nenozīmē, ka tu vari pilnīgi droši aplaimot organismu ar THC porciju turpat restorānā pie tukša gulaša šķīvja (kas ir zināma divkosība, jo aizsmēķēt cigareti tu drīksti pilnīgi mierīgi), taču nepārprotamais, patīkamais aromāts visos klubos un koncertos nenozīmē, ka tūlīt pa durvīm iegāzīsies drug squad un visus noliks skatīties sienā.

Un tu pilnīgi noteikti nedrīksti to pārdot, arī tos divus čemodānus ar zaļo mašīnas bagāžniekā nez vai izdosies izbīdīt kā "savām vajadzībām". Un par to gan uz kādu laiku saulīte pārklāsies simetriskām rūtiņām.

Tātad, īsumā — kā lietotājam, tev nevajag vislaik turēt kambarī maisu ar sausiņiem, bažoties par nākotni. Bet nekādus butikus, kur pārdevēja iesvērs preci brendotā maisiņā un iedos čeku ar PVN, nemeklējiet, veikalos ar nosaumu «Cannabis», diemžēl, tirgo kosmētiku.

linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:April 5th, 2014 - 02:40 pm
(Link)
da esmu es bijis čehos, jums tur shady personas pārdod aiz stūra )
skaidrs, ka līdz kuģim ok, a pēc kuģa kabatā jau var pēkšņi uzsākt sarunas par rekreāciju uz pāris gadiem, ja steidzami jāizpilda plāns

mums jau reāli ir tas pats, vnk likumdošanā nav
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:April 5th, 2014 - 02:46 pm
(Link)
Nu par iegādes iespējām bazara nav, vajag tīri 5 min pastāvēt uz Vāclava laukuma bez cita acīmredzama iemesla, tāpat arī visādos roxy tev dredains nigga uztīs turpat uz letes, vari atstāt dzeramnaudu. Un tikko darījums noticis — tu esi likuma priekšā viss tīrs, stresot vairs nav pamata. Bet par legālu, kā biedrs tur formulē, to tāpēc nenosaukt.
From:[info]santech
Date:April 5th, 2014 - 04:34 pm
(Link)
Tu to pretīgo smaku sauc par patīkamu aromātu?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:April 5th, 2014 - 11:41 pm
(Link)
Nu kā tu tā vari teikt, nu...
From:[info]santech
Date:April 5th, 2014 - 11:42 pm
(Link)
es labāk neiedziļināšos un paturēšu savus uzskatus pie sevis ;-]
[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:April 6th, 2014 - 09:15 pm
(Link)
Nu ne visiem formalīna smarža, kas liegi atsit iestāvējušamies runču urīna aromātu, šķiet tīkams. Ir ļauži, kam kaņepes dūmi būs pieņemamāki un baudāmāki.
From:[info]santech
Date:April 7th, 2014 - 02:36 pm
(Link)
kaņepes dūmi vai dedzinātu sūdu smaka?
[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:April 8th, 2014 - 03:57 pm
(Link)
kaņepe.