Lācītis numur divi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Apr. 5th, 2014|01:34 pm

vistu_zaglis

Lai divreiz nav jāceļas kājās — mazliet piepucēsim iepriekšējo oratoru neprecizitātes formulējumos.

Čehijā zāle NAV legāla. Jā, protams, te ir atļauts ļoti daudz no tā, kas kārtīgu Kristīgo Vērtību Aizstāvi un Veselīgu Sārtvaidzi noved līdz pirmsinfarkta stāvoklim, bet nekāda zaļā paradīze te nav vis. Iespējams, konfūzs iestājies dēļ diviem apstākļiem, pirmkārt — zāle te ir oficiāls recepšu medikaments (izkaisītā skleroze, epilepsija, parkinsons, arī kā analģētisks līdzeklis). Apbrīnojami, ka bija jāpaiet tik ilgam laikam, lai saprastu, ka salīdzinot ar citu recepšu ķīmiju — nav nekādu iemeslu liegt cilvēkiem ārstēšanās iespējas tikai dēļ mitoloģiskās "ajajaj" auras.

Otrkārt — tā ir dekriminalizēta, un nav jābīstas, ka dēļ samērīga apjoma paciņas kabatā jūs kāds varētu iegruzīt rokudzelžos un pēc tam vaimanāt presē par "pieķerts ar narkotiskajām vielām". Tas, savukārt, nenozīmē, ka tu vari pilnīgi droši aplaimot organismu ar THC porciju turpat restorānā pie tukša gulaša šķīvja (kas ir zināma divkosība, jo aizsmēķēt cigareti tu drīksti pilnīgi mierīgi), taču nepārprotamais, patīkamais aromāts visos klubos un koncertos nenozīmē, ka tūlīt pa durvīm iegāzīsies drug squad un visus noliks skatīties sienā.

Un tu pilnīgi noteikti nedrīksti to pārdot, arī tos divus čemodānus ar zaļo mašīnas bagāžniekā nez vai izdosies izbīdīt kā "savām vajadzībām". Un par to gan uz kādu laiku saulīte pārklāsies simetriskām rūtiņām.

Tātad, īsumā — kā lietotājam, tev nevajag vislaik turēt kambarī maisu ar sausiņiem, bažoties par nākotni. Bet nekādus butikus, kur pārdevēja iesvērs preci brendotā maisiņā un iedos čeku ar PVN, nemeklējiet, veikalos ar nosaumu «Cannabis», diemžēl, tirgo kosmētiku.

link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.