Iepakojums |
[Mar. 17th, 2009|06:58 pm] |
|
|
|
Comments: |
Valmieras kefīram zem skrūvējamā vāciņa ir vēl viens vāciņš, kā tādam podiņam ar rokturīti. Tad tas plastmasas rokturītis mēdz palikt rokā, bet pudeli jātaisa vaļā ar naža palīdzību.
Krējuma un mājas siera iepakojumiem vienmēr, vienmēr, vienmēr follija vāciņš saplīst kaut kur nevietā.
Pasaule ir nežēlīga.
| From: | watt |
Date: | March 17th, 2009 - 08:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es domāju, ka ar laiku jūs visi izmirsiet kā evolūcijas strupceļš, nespējis pielāgoties jaunajiem apstākļiem
Es domāju, ka tas ir kādu nieka 40 gadu jautājums. :)
Jā, un zārku nevarēs atvērt.
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 12:44 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tāpēc visu pēc atvēršanas vajag pārlikt stikla burkās ar plastmasas vāciņiem.
Nu, zini ko. Tie vāciņi reizēm ir grūtāk atverami nekā prezervatīvu paciņas. Manām trauslajām miesām, reizēm, ir pamatīgi jāpiepūlas, lai atvērtu tādu burku. Un tur pat nazis nepalīdz.
Tur, vobšem, viss ir vienkārši. Ieliekam burku saldētavā uz kādu pusstundiņu. Tikmēr uzvāram katlu ar ūdeni. Nu un tad hlabisj! burku katlā un mēģinam ātri noķert kontentu.
Es vienreiz cepu brīvos kartupeļus...
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:10 am |
---|
| | | (Link) |
|
... un visas problēmas bija tieši no tā, ka "brīvie". Ja ceptu paciņā, nekas nenotiktu :)
Izbeidz zagt to interni-etu! :)
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:31 am |
---|
| | | (Link) |
|
Internets saucas default. Tādu grēks nezagt :)
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tad var likt papīra gabaliņu un gumiju :) | |