Iepakojums |
[Mar. 17th, 2009|06:58 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 12:44 am |
---|
| | | (Link) |
|
Tāpēc visu pēc atvēršanas vajag pārlikt stikla burkās ar plastmasas vāciņiem.
Nu, zini ko. Tie vāciņi reizēm ir grūtāk atverami nekā prezervatīvu paciņas. Manām trauslajām miesām, reizēm, ir pamatīgi jāpiepūlas, lai atvērtu tādu burku. Un tur pat nazis nepalīdz.
Tur, vobšem, viss ir vienkārši. Ieliekam burku saldētavā uz kādu pusstundiņu. Tikmēr uzvāram katlu ar ūdeni. Nu un tad hlabisj! burku katlā un mēģinam ātri noķert kontentu.
Es vienreiz cepu brīvos kartupeļus...
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:10 am |
---|
| | | (Link) |
|
... un visas problēmas bija tieši no tā, ka "brīvie". Ja ceptu paciņā, nekas nenotiktu :)
Izbeidz zagt to interni-etu! :)
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:31 am |
---|
| | | (Link) |
|
Internets saucas default. Tādu grēks nezagt :)
| From: | jollka |
Date: | March 18th, 2009 - 01:08 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nu tad var likt papīra gabaliņu un gumiju :) | |