mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2007-11-14 12:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atceros, ka [info]dzeina nepatika to dzirdēt, bet es tik un tā domāju, ka tad, kad informācija aizstās valūtu, žurnālisti būs mauciņas :]]


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lennay
2007-11-14 13:37 (saite)
un tālāk? domā, ar izdiņģēšanu pietiek? nē, mīļum, ar "izdiņģēšanu", kā tu saki, žurnālista darbs tikai sākas. pat ne sākas - tas ir tikai viens mazs posmiņš žurnālista darbā. turklāt tevis pieminēto "izdiņģēšanu" ļoti retos gadījumos tā var dēvēt. pārsvarā informācijas devēja un pārmijnieka (lūk, kas ir žurnālists, nevis informācijassaņēmējs. saņēmējs ir gala patērētājs - tātad tu, un mauciņa tad būtu šis informācijas sniedzējs, bet tu - mauciņas pakalpojuma pircējs) attiecības ir pavisam savādākas. lūgtum neuztvert visādus [info]zurnalistus_nr1 par žurnālistikas apoloģētiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-11-14 14:15 (saite)
labi. sauksim viņus par reportieriem. bet tik un tā man tā visa avīžnieku būšana liekas tāda tukša muldēšana - jau gadiem nesekoju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lennay
2007-11-14 15:24 (saite)
ņečitaļi, no mņeņije imejem. skaic.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2007-11-14 15:41 (saite)
i čitaļi, i učiļi, i rabotaļi i mņeņie imeem.
kādi ir mani iespaidi? iet bojā civilais jaunietis 30 tēvaiņi guļ pārdesmit metru attālumā no viņa ar kamerām rokās un ķer dārgos kadrus, nevis dodas palīgā. man tas liekas amorāli. šī pasaule man liekas amorāla. man no viņas gribas vemt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?